Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Sandareds IF Fotbollsskolan

Följ

Fotbollsskolan

Följ oss för uppdateringar
Följ
Sandareds IF
Fotboll
Fotbollsskolan

Nu är vi igång.

Marko Grimm
4 kommentarer
  • 28 apr Ida Wilgotson

    Härligt att fotbollen äntligen är igång! Jag var tyvärr inte med första träningen, däremot var min sambo där. Vad jag förstått så är det ingen som erbjudit sig att ta över stafettpinnen ännu.. Jag kan tänka mig att hjälpa till och hålla i träningarna. Hoppas fler anmäler sitt intresse så vi kan hjälpas åt!

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 apr Jenny Beckman

    Hej!
    Min man Christian (Junis pappa) kan också tänka sig att hjälpa till med träningar och bus. Med lite förutsättning att Juni vill fortsätta spela fotboll såklart:) Vi ses på onsdag!

    Rapportera

    Rapportera

  • 1 maj Marko Grimm

    Vilken solstund vi fick tillsammans idag. Jag känner mig nöjd med träningen i sin helhet idag med lekar och övningar så vi kör samma nästa vecka. Då hoppas jag, utöver den fina hjälp jag fick idag, att någon annan är den som pratar med barnen. Jag är med er på planen kommande veckor.

    Hoppas ingen av er föräldrar misstycker med bilden. Den tar jag bort isåfall. Men vilka fina barn som var där ute på planen idag.

    Rapportera

    Rapportera

  • 8 maj Marko Grimm

    Vilken utveckling för barnen tredje träningen, nästan alla kommer utan föräldrar och känner sig trygga på planen.

    Fantastiska Ida har varit den som tagit tag i stafettpinnen efter mig. Men det gör sig inte självt utan laget kan behöva någon mer som kan hålla i träningen samt någon som administrerar, hjälper till på övningarna och som alltid hejar på nära barnen.

    Vi ses på planen snart igen men nästa onsdag är jag på annat håll.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in