Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om FBC Ljungby P12/13

Följ

P12/13

Följ oss för uppdateringar
Följ
FBC Ljungby
Innebandy
P12/13

Bingolotter

14 nov 2023 4 kommentarer 180 visningar
Josefine Östangård Lagledare
4 kommentarer
  • 14 nov 2023 Markus Strömberg

    Tjena! Jag förstår att det behövs pengar och vi vill ju alla att killarna ska utvecklas och få lika möjligheter att göra aktiviteter och cuper tillsammans. Trots det så tycker jag nog att 10 kalendrar OCH 13 bingolotter är lite saftigt.
    Vet att det såklart är vår verklighet, men med barn i flera lag och idrotter kan jag snart öppna kiosk och sälja bingolotter…
    Vet att man kan lämna tillbaka lotter men känns kanske lite snopet att komma och lämna tillbaka…vore det inte bättre att vi håller oss till basen som klubben bestämt och sen kan ju de som har möjlighet/olika förutsättningar ta fler lotter, men då frivilligt?

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 nov 2023 Klas Brückner

    Håller med dig Markus. 10 kalendrar 13 bingolotter och var det inte 3 Ravelli paket utöver medlemsavgiften. Ganska mycket begärt att en 10-åring ska lösa.... Blir väl oftast föräldrarnas ansvar att sälja detta. Förstår tanken men har aldrig varit eller hört om så mycket "försäljningkrav" i en förening

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 nov 2023 Ronny Lindell

    De enda krav på försäljning är 6 st Bingolotter, 3 till uppesittarkvällen och 3 till nyårsafton. Kalendrarna och Ravelli har ej varit något krav. Däremot så var det ju så att på föräldramötet kom vi överens om att vi ville ha Buss till matcherna och att då behövde vi ha in pengar för att täcka busskostnaden.

    Tycker inte man ska känna att det är snopet att lämna tillbaka lotter/kalendrar. Det ända "kravet" är att man försöker sälja lotterna. Går det inte så är det inga problem att lämna tillbaka de som man ej lyckats sälja.

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 nov 2023 Markus Strömberg

    Ok, tack förtydligandet, och vet att vi såklart gör detta tillsammans.
    Om det enda kravet är att ”försöka” sälja tycker nog jag ändå att det ligger ganska nära att faktiskt sälja, men jag är kanske känslig.
    Jag förespråkar fortfarande frivillig merförsäljning utifrån förutsättningar och en gemensam bestämd bas av lotter osv som vi alla får följa för att täcka kostnader och bygga kapital för framtiden. Men detta är såklart bara min åsikt.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in