Österåker United FK Svart

Referat: Djurgårdens IF FF 7 - Österåker United FK Svart

Sista hemmamatchen för säsongen.
Vi möter Österåker som vi snabbt ser har utvecklats sen vi mötte dem tidigt i våras, men det har vi också förstås.
Vi krigar och kämpar från första minut men spelavstånden är för korta och vi antingen tappar boll snabbt eller blir tvungna att slå längre bollar. Jämn match rakt igenom där Österåker är mer organiserade men vi läpper inte till någon farlig målchans förutom ett långskott som tar i ribban i första halvlek och en halchans i tredje. Vi kommer till några fler lägen än motståndarna och på en fint slagen hörna av Ebba så slänger sig Nicolina fram och trycker in 1-0, ett resultat som står sig matchen ut. Vi gör en fullt godkänd match där vi trots vissa utmaningar med den höga pressen och svårighter att ta oss förbi deras försvar, framförallt deras mb som är väldigt duktig, så viker vi aldrig ner oss. Så kul att se hur dessa tjejer helg efter helg oavsett vad det står och hur det ser ut spelmässigt krigar varje sekund av varje match.

Isabelle Ö får gröna kortet och Ebba blir matchens kämpe.