Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Enköpings SK UK P-14

Följ

P-14

Följ oss för uppdateringar
Följ

Utvecklingsläger 19 Maj

5 apr 2023 32 kommentarer 388 visningar
Johannes Rousu Tränare
32 kommentarer
  • 5 apr 2023 Jessika Andersson

    Jag arbetar till 21:30 den 18/5 och påbörjar nästa pass 07:00 den 19/5. Så det är en omöjlighet för mig tyvärr. Milos pappa påbörjar sitt arbete 04:30 och måste självklart vara hemma med barnen under natten.

    Rapportera

    Rapportera

  • 5 apr 2023 Anna-Karin Rigo

    Hej! Vi är bortresta den helgen så kan tyvärr inte ta något av passen. Mvh Anna-karin Rigo

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 apr 2023 Cecilio Ramirez

    Vet att det är konstiga tider och att några jobbar. Men det är många föräldrar som ännu inte ställt upp på aktiviteter och nånstans måste vi kunna lösa detta.

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 apr 2023 Jocelyne Emeh

    Jobbar 06:45-16 den dagen, kan tyvärr inte ställa upp.

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 apr 2023 Pernilla Loberg

    Vi är bortresta hela helgen så kan inte ställa upp/Pernilla Loberg

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 apr 2023 Joakim Gerth

    Vi jobbar tyvärr

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 apr 2023 Eleonora Stålenhag

    Hallå föräldragänget!
    Kastar ut frågan om det är rimligt att just vårt lag hittar två personer som jobbar vaken natt? Tänker att vi alla har mycket med familjeliv, jobb och andra åtaganden att en vaken natt är rätt mycket begärt? Jag själv är bortrest då. Det är inte heller rimligt att det faller på våra barns tränare att lösa nattbemanning för en cup för andra barn? Givet att vi föräldrar ställer upp på mycket för ESKs bästa, men är det här ett rimligt krav? Vad tycker ni andra? Tänker att om vi tillsammans påtalar det orimliga får kansliet försöka lösa det.

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 apr 2023 Maria Delgado

    Jag håller med om att ett nattpass inte är ett rimligt krav och tycker att det får de lösa på annat sätt.

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 apr 2023 Jessika Andersson

    Jag håller med er ovan . Det finns även en anledning att natt och dag är två helt olika tjänster. Man går emot kroppens egna inbyggda rutin. Jag tror vi alla vill hjälpa/stöta men vi kan inte putta bort vårt privata liv eller vår hälsa!

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 apr 2023 Pernilla Loberg

    Nu kan vi inte hjälpa till då vi är bortresta då. Men håller helt med om att det är ett orimligt krav för vår grupp. Stöttar er helt i diskussionen

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 apr 2023 Elvina Wallin Eriksson

    Håller helt med Eleonora och de andra. 👆

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 apr 2023 Oscar Odeheim

    Hej
    Svealandslägret är klubbens i särklass största och viktigaste inkomstkälla. Under massa år har det inneburit att ungdomslagen fått hjälpa till, även nattetid. Kan dock inte minnas att tiderna lagts så här förut.

    Eftersom jag är förbundskapten för Upplands distrikslag så kommer jag vara på skolan med mitt lag (och sova). Jag kan ställa klockan och ta nattpasset. Oerhört viktigt att resterande tider löses på något vis.

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 apr 2023 Eleonora Stålenhag

    Hej Oscar!
    Tack för input och för att du ger oss utan inblick sammanhanget. Det upplevs dock som märklig organiserat och förmedlat. Jag hoppas bemanningen av vaken natt löser sig mer smidigt.

    Är det någon som kan ta morgonen? Är själv i Skåne då tyvärr.

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 apr 2023 Mirsat Kryezi

    Jag ska jobba 05:30 till 17:30 och vi har ett litet barn .

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 apr 2023 Eleonora Stålenhag

    ( Förtydligande: syftar alltså inte på tränarna i vårt lag.)

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 apr 2023 Thomas Pettersson

    Hejsan.
    Med risk för att jag blottar min okunskap och inte förstår vad främst ”sekretariatstjänsten” innebär, men jag ställer mig i kören föräldrar som tycker det här är orimligt.
    I grunden tycker jag sekretariatsupplägget känns fel från arrangörshåll som sagt med parentesen att jag inte vet vad den innebär. I andra sporter hästsport, bilsport där jag själv har erfarenhet så är det tydligt att sekretariat, anmälan, möjlighet till uppställning i depå, stallplats eller vad det nu är, sker inom rimliga tider. Stänger möjlighet till uppstallningen 21:00 så är det bara som deltagare att finna sig i det och anpassa sig där efter. Om läget i fotbollen och sekretariat är något helt annat än andra sportevenemang och kräver dygnet runt öppet så tar jag gärna emot information om varför det behöver vara så.

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 apr 2023 Thomas Pettersson

    En föreningsaktivitet bygger självklart på att föreningens medlemmar hjälps åt och för att det skall funka behöver man ha medlemmarnas engagemang med sig. Att som förälder till en 9 åring chippa in och vara ”nattvakt” mitt under brinnande arbetsvecka för ett event för 15 åriga ungdomar, som jag inte haft någon som helst information om eller haft möjlighet att framföra min åsikt, att påverka känns inte rimligt.

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 apr 2023 Maria Fernanda Hagman

    Jag kan ev ställa upp på nattpasset. Men hade önskat att fler kunde/ville för då hade man kunnat dela upp tiden lite. 4h mitt i natten känns ju rätt mastig för en trött själ som mig. Dock så verkar det vara svårt att få fler att ställa upp när man läser denna tråd 🙈 och jag kan absolut förstå hur ni tänker men jag tackar för info från Oscar, det gör iaf mig tillräckligt motiverad att ställa upp för klubben. Om 2 till vill ställa upp så blir det ju bara 2h/person 😊

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 apr 2023 Maria Wallén

    Jag kan ta nattpasset med dig Maria så får några ta frukostpasset gärna

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 apr 2023 Sara Taouirte

    Hej !
    Muhammad atash kommer inte idag ,vi har hunnit till träningen

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 apr 2023 Isabella Demir

    Jag kan hjälpa till på antingen nattpasset eller frukosten

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 apr 2023 Johanna Westberg Laudahn

    Hej,
    Jag kan hjälpa till att koka lite gröt och bre lite smörgåsar till spelarna:)Hoppas någon vill joina mig,mkt roligare då.
    Med önskan om en fin Påsk till Er alla.
    /Johanna

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 apr 2023 Wictoria Segersköld

    Hej
    Det måste ju finnas föräldrar som aldrig ställt upp på träningar, i kiosken eller anordnat fest för grabbarna som kan hjälpa till. Vi är drygt 80 st föräldrar. Det kan ju inte behöva vara samma föräldrar som ställer upp hela tiden. Vi måste hjälpas åt 🙏/ Wictoria

    Rapportera

    Rapportera

  • 10 apr 2023 Eleonora Stålenhag

    Går det inte att kommentera längre? Har försökt posta utan att det syns.

    Rapportera

    Rapportera

  • 10 apr 2023 Eleonora Stålenhag

    1/3
    Hej Lasse och alla.
    informationen som kommer kring lägret nu hade varit toppen samtidigt som mailet om att bemanna nattetid kom. Just nattetid kan ju vara väldigt speciellt för barnfamiljer. Precis som jag skrev till Oscar när han förklarade hade vi då fått sammanhanget och därmed mycket, mycket bättre förståelse för situationen. Antagligen hade den här diskussionen inte uppstått då. Jag anar att den informationen är så självklar för er som är inblandade

    Rapportera

    Rapportera

  • 10 apr 2023 Eleonora Stålenhag

    2/3
    Förståelse för varandras perspektiv är allra bäst ömsesidig. Att spelarpolicyn kan innebära krav att bemanna vaken natt en vardag där inte ens egna barn befinner sig (dvs vilket i sig försvårar vardagspusslet än mer för många barnfamiljer) förvånade i alla fall mig. Hade vi haft hela bilden hade nog flera reagerat spontant annorlunda. Det trista i den här diskussionen är bla att det framstår som att vi inte vill hjälpa till medan tvärtom många av oss är engagerade i våra barn och vill hjälpa till utifrån givna förutsättningar, samtidigt som du säkert känner till själv, så är vardagen full av åtaganden och måsten. Sånt är livet och vi gör alla vårt bästa att navigera. Jag personligen som är bortrest vid lägret och därmed inte fysiskt kan hjälpa till, reagerade utifrån oro och dåligt samvete att det svårbemannade passet riskerade att falla på våra fantastiska tränare och föräldragrupp som redan gör så mycket.

    Rapportera

    Rapportera

  • 10 apr 2023 Eleonora Stålenhag

    3/3
    Kanske bottnar det här i hur föreningen och enskilda laget lyckas nå och engagera föräldrar? Hur kan vi alla bidra till en att vara attraktiv förening med positiv gemenskap för våra barn? Mina barn är stolta ESK:are och den glädjen vill jag värna. Ju fler, desto lättare för alla dvs. Gärna med högt i tak där vi kan lyfta frågorna på ett öppet sätt. Bl.a om vad som är rimligt och inte, absolut lägsta nivå, skillnaden på krav och information med förfrågan, vilken hjälp är nödvändig i skarpt läge, är det rimligt att det oftast faller på samma gäng personer att hjälpa till och andra inte, hur länge orkar det gänget dra lasset utan uppbackning från resterande föräldrar, vad en rent konkret kan göra för att avlasta etc etc etc.

    Rapportera

    Rapportera

  • 10 apr 2023 Eleonora Stålenhag

    och till sist: t ex tror jag att vi i vårt lag kan lära av hur andra lag lyckas engagera fler föräldrar och därmed sprida ut göromålen. Genom öppna, schyssta diskussioner tror jag att det du Lasse, talar om växer fram organiskt. Att det är så vi alla blir mer delaktiga i ESK ungdom, inte bara i vårt lag, och starkare som organisation.
    Det är givetvis jättebra att bemanningen nu tycks ha löst sig. Nu blev det visst väldigt långt, men hellre det än eventuella onödiga missförstånd. Önskar alla en fortsatt solig påsk och en härlig start på den nya veckan!

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 apr 2023 Maria Fernanda Hagman

    Då är mitt förslag att vi löser lägret såhär:

    Nattpasset:
    Maria & Maria 02.00-04.00 (jag tar med yazzi och godis Maria så vi håller oss vakna)
    Oscar & Robert 04.00-06.00

    Frukosten:
    Joanna & Isabella

    Visst funkar det? :)

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 apr 2023 Maria Wallén

    Det låter jättebra Maria 👍😃

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 apr 2023 Oscar Odeheim

    Funkar utmärkt😊👍

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 apr 2023 Johanna Westberg Laudahn

    Blir toppen!

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in