Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Eksjö HC A- Blocket -07/08

Följ

A- Blocket -07/08

Följ oss för uppdateringar
Följ
Eksjö HC
Ishockey
A- Blocket -07/08

Inför säsongen 2020/2021

26 apr 2020 7 kommentarer 631 visningar
Per Mellberg
7 kommentarer
  • 27 apr 2020 Gun Svensson

    Vi (Andreas och jag) tänker att det verkar vara en bra plan och att ni säkert har koll på vad som passar bäst och som är rimligt för både spelare, ledare och föräldrar. När det gäller lägret är Alfred sugen men jag är tveksam till att det blir några lättnader på restriktionerna på länge än. Vi avvaktar iaf anmälan ett tag till. Ha det fint alla!

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 apr 2020 Martin Adamsson

    Vi (Anna, Martin och Olof Adamson) håller med om att det verkar vara en bra plan att spela i två serier och "stötta" 08-orna. Gällande lägret så är Olof inte intresserad då han tränar badminton istället.

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 apr 2020 Mattias Blom

    Jag och Pia har diskuterat och även frågat Hedda och vi tycker att det är en bra idé med två lag och att 07:orna stöttar 08 med spelare med ett rullande schema.

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 maj 2020 Klas Westerström

    Vi tycker att två lag låter bra till nästa säsong. Kalle är anmäld till lägret i Nässjö.

    Rapportera

    Rapportera

  • 5 maj 2020 Tina Wiberg

    Hej! Vi ser helst att de spelar i ett lag. Vår erfarenhet från 05:ornas lag är att det blir väldigt många matcher som ska spelas och täckas upp för spelare som är sjuka/skadade. Två matcher, med allt vad det innebär per helg är mycket för en trettonåring om det blir för ofta. Det kan bli sårbart att täcka upp för varandra säsongen ut.

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 maj 2020 Helene Engblom


    Hej! Generellt blir denna frågeställning svår i ett forum för att diskussioner mer eller mindre uteblir.

    I grunden är vi inkl Oscar positiva till att spela en extra match var tredje helg. Något som vår andre son gjort under åren. Vilket vi upplever varit positivt utvecklingsmässigt. Med den erfarenheten vet vi också att det ev. kan kräva mer av oss som föräldrar därför uppkommer en del oklarheter som väcker frågor och behöver klargöras och vägas in. Ex bemanning sek, kiosk, körning mm. Då verkar det mest naturligt att föräldrar -08 som ”vi” som ska dela block med är med i diskussionen.

    8 st -08 och 10 st + 2 st mv -07 är ju en tunn trupp, stämmer det? Tror vi behöver träffas och diskutera...











    Rapportera

    Rapportera

  • 7 maj 2020 Per Mellberg

    Självklart ska vi ha föräldramöte gemensamt med -08, å vi har ju inlett diskussion om vårat kommande samarbete sen tidigare. Senast vi hade blocksamarbete genomförde vi två serier med samma trupp, men på lösa boliner där endast ett fåtal dubblade. Med ett spikat schema där samtliga-07 e med å där alla långt i förväg vet vilken helg de dubblar kommer förenkla allt avsevärt. -07 tar kiosk, sek å körning på -07 matcher å -08 på -08 matcher. Tycker inte detta forum är optimalt för diskussion, men i rådande läge spar vi tid å kan förkorta processen till beslut när vi väl kan träffas fysiskt/mvh

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in