22 september 2024
13:00

Ragunda BK

Referat: Brunflo FK2 - Ragunda BK

Sista matchen för säsongen i division 3 blev en målrik historia mot Ragunda. Vi rivstartar redan innan publiken satt sig på plats under filtar och sittunderlag men tyvärr smiter bollen utanför stolpen.
Vi fortsätter att skapa chanser och i den 10:e minuten får vi utdelning genom Aina på pass från Amanda. Aina fortsätter att löpa och kämpa vilket gör att i den 17:e minuten kan hon stöta in sitt andra för dagen på pass från Ida. Efter det blir vi som så många gånger tidigare övermodiga och tappar vårt fina spel vilket gör att Ragunda kan göra 2-1 på en fin löpning i djupet. Skärpning anmodades och efter lite tråcklande med backlinjen kan Nova göra 3-1, efter det målet hittar vi tillbaka lite till vårt spel och Alex ökar på till 4-1 efter ett väl avvägt långskott precis under ribban. Innan halvleken är slut har Millan nickat in 5-1 på en perfekt slagen hörna av Alex.
Prat i halvtid att trots ledning behöver vi skärpa till oss och hitta passningar och spelet utan att stressa upp oss att komma till avslut så fort som möjligt.
Andra halvlek startar som den första genom att Aina gör sitt tredje och ett hattrick, åter på pass från Ida. Matchen rullar på och Alex kan göra 7-1 och nu spelar vi riktigt bra fotboll och Ragunda får springa mycket utan boll. Stina kan göra 8-1 på åter en perfekt hörna av Alex och dagens gladaste målgörare med blandade småhopp som målgest.
Saga fastställer slutresultatet till 9-1 på ett skott utifrån som seglar i målvaktens bortre hörn.
Dagens guldsko till Aina för tre mål men även ett slit offensivt med många fina löpningar.
Övriga gör också en bra match med extra till Alex som gör två fina mål och har perfekta hörnor som vi gör två mål på.

Ett extra plus till Ragunda som både kämpar hela matchen och dessutom rapporterar i Min Fotbll på ett förtjänstfullt sätt. Kul!

En stabil insats och kul att göra mycket mål, vi slutar ohotad 3:a i serien vilket är mycket bra, en hel del nya och yngre spelare som fått känna på hur seniorfotboll känns. Vi släpper in näst minst mål i serien, 13 stycken (Järpen 12 st) och gör 59 st. Skyttedrottning blir Aina på 8 mål följt av Becca och Sabina på 6 mål var.

Nu är det en match kvar mot Ope borta lördag kl 13:00 på Torvallen i division 2.
3-3 i våras på Åkreäng så vi hoppas på en jämn tillställning och de har fortfarande chansen till kvalspel så det kan bli en spännande match.