25 augusti 2024
13:00

Svegs IK

Referat: Brunflo FK2 - Svegs IK

Toppmöte i division 3 mot serieledarna Sveg. Vi startar första 20 mycket bra och får dessutom utdelning via Moa V och Alex. Elina får till en bra träff från halva plan men den assisterande domaren vinkar av för offside. Märkligt men så är det ibland. Efter detta får Sveg luft under vingarna och skapar en del chanser och efter slarv kan de rinna igenom och göra 2-1 och strax efter gör de även 2-2 på ett kanonskott från kanten.
Andra halvlek blir en dålig insats från oss men samtidigt kommer inte Sveg till några speciella chanser förutom i sista minuten då Klara får sträcka ut till räddning.
Vi märker dock i andra att vi går på knäna och detta beror tyvärr mycket på att vi har för dålig träningsnärvaro efter sommaren. Nu kämpar vi för varandra och det klarar vi oss på idag.
Ellen får guldskon idag för ett mycket bra arbete på ytterbacksplatsen med ett bra positionsspel samt viktiga brytningar.

Vi stänger igen den här matchen med devisen "En poäng är en poäng".

Nya matcher till veckan. Tisdag hemma för div 2 med lokalderby mot ÖFK kl 18:30 på Åkreäng och på onsdag för div 3 mot KD/55 kl 19:00 på Hissmovallen.