Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bergsbyns SK P-15

Följ

P-15

Följ oss för uppdateringar
Följ
Bergsbyns SK
Fotboll
P-15

Nationaldagen 6/6

7 kommentarer
  • 5 jun Peter Lindgren

    Men jag förstår faktiskt inte. Röd dag eller är det för lite anmälda?
    Ska alla matcher också ställas in då dom är planerade till stora delar på söndagar som är röda? Detta är nu andra gången som är ”röd”…

    Rapportera

    Rapportera

  • 5 jun Johanna Lundman

    Om alla föräldrar hade varit lite mer engagerade, om vi hade haft bra med närvaro alla träningar och matcher och om alla kunde svara på kallelserna vi skickar ut i tid så hade det varit lättare för oss att planera. Nu ställde vi frågan till barnen varav hälften trodde att dom skulle vara borta därav valde vi istället att köra spontanfotboll för de som faktiskt är hemma.
    Vi försöker planera träningar, matcher och cuper, men det är väldigt svårt att planera då vi inte vet om vi är 4 eller 11 st.
    Nu har vi tex en cup där 7 spelar vill vara med, för att klara den måste vi veta att alla 7 är friska och inte har ett dalande humör den dagen så att dom bara orkar spela en halv match. Vad tycker ni att vi ska göra ställa in och bli ifrågasatta, köra på och hoppas att barnen inte avskyr fotboll efter cupen för att dom inte orkar?

    Rapportera

    Rapportera

  • 5 jun Hjalmar Strandgren

    Sen är det också så att vi är tränare ideellt och för att vi tycker det är kul. Om vi ibland på en extra röd dag också vill/behöver ta ledigt då vi bedömer att antalet deltagare blir få, kanske inte är helt orimligt. Om ni känner att ni inte får ”valuta för pengarna” för deltagaravgiften är det trist, men som sagt, vi gör det gratis och efter bästa förmåga.

    Rapportera

    Rapportera

  • 5 jun Émilie Fjellner

    Tänker att de va väll en bra lösning för en röd dag! Ang. Myrvalla cup såg jag nu att vi missat meddela om Noel kan delta och att anmälan nu va låst, sorry 🙈. Men han kan inte vara med den dagen.

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 jun Sisay Berhanu Shifraw

    Hej,
    jag tycker också blir en bra lösning med spontanfotboll utifrån spelarunderlaget. Jag förstår verkligen situationen och de är inte roligt att bedriva träning när det är för få spelare och jag har själv varit där. Detta är som sagt ideellt åtagande och jag kan förstå också att man vill passa på vara ledig när det ändå är en extra röd dag.

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 jun Annette Lindgren

    Hej!

    Det är väl jättebra detta att vi för en diskussion kring laget.

    Om ni känner det är för mycket att hålla i träningarna finns det säkert de som vill ställa upp och hjälpa till? Ställ ut frågan!

    Sen är det så att även om man man ”jobbar gratis” ideellt så vet man det innan man tackar ja! Vi alla som jobbar i en förening vet ju det. Så där kanske man ska tänka om man inte är bredde på det arbetet, tycker det är en dålig ursäkt att inte träna. Alla vill väl vara ledig! Men man har tagit på sig ett ansvar!

    Jag tycker ni kan jobba hårdare med kallelsen man fostrar ju spelarna och föräldrar som ledare;
    •stop inte samma dag som träning
    •ingen träning ingen match (minst en iaf)
    •mer aktiv till vi föräldrar att hjälpa till på träning
    •mer aktiv till samarbete med andra lag

    Vi vill ju alla de ska få lära sig spela fotboll, det är ju därför barnen är med!




    Rapportera

    Rapportera

  • 6 jun Johanna Lundman

    Spontanfotboll är bland de bästa man kan göra för att bli bättre på fotboll så jag vet inte hur ni kan få det till något negativt?

    Behöver vi hjälp med en vanlig träning så har vi bett om hjälp, men när vi vet att de är få deltagare så är de bättre att ställa in än att be någon hålla I en träning.
    Att planera och hålla i träningar och matcher är något vi som tränare sagt ja till, men som ni säkert vet så bokar vi även matcher och domare, tvättar matchtröjor, ser till att vi har allt material vi behöver, planerar föräldramöten, fördelar tider till kraftloppet m.m
    Att vi ska behöva se till att ni föräldrar svarar på kallelser i tid känns som ett ansvar ni kan ta inte något vi måste lära er. Vi är för få spelare för att alla inte ska få spela match. Vi har samarbete med andra lag.
    Vi gör verkligen vårt bästa för att barnen ska få en så bra och rolig utveckling som möjligt och det känns otroligt tråkigt att bli ifrågasatt för varje beslut som tas.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in