2 juni 2024
17:00

Bälaryds IK U

Referat: IFK Österbymo U - Bälaryds IK U

Utvecklingslaget svarade för en kämpainsats av bästa klass när de tog med sug en pinne hem från Bulevallen efter att ha spelat 3-3 (1-1) mot IFK Österbymo U. Det är aldrig enkelt på Bulevallen och vi fick en extra utmaning då vi tvingades spela med en man mindre sista 50 minuterna efter ett rött kort. Vid utvisningen var ställningen 1-1 efter att Hamza Khojah gjort 0-1 till oss redan i sjunde minuten. Hemmalaget kvitterade sedan. Och i andra halvlek hamnade vi sedan i underläge med både 2-1 och 3-2 men lyckades komma tillbaks trots decimerat manskap. Bra gjort och ett gott tecken på kollektivt pannben. Mustafa Haidari satte både 2-2 och 3-3. Det sista målet kom när det var ungefär 10 minuter kvar av matchen.

Ledaren Mudhar Zain var efteråt nöjd med lagets insats. Han delar ut dobbar enligt följande: