Café vecka 14
En extra påminnelse om att ALDRIG låsa den vita dörren som är mellan ytterdörren och hallen. Lördag 5 April HBS Pojkar har caféansvar 9.30-12.00 Ledarna i handbollsskolan hjälper till att öppna till materialrummet där nyckel till café och domarrummet finns i ett av de nedre skåpen till höger (i caféväskan, rött backanyckelband). Vid öppning så prioritera att sätta på kaffe. Sätt igång kyldisken och fyll med kylvarorna. Förbered whiteboardtavlan med ”välkommen” och vilka omklädningsrum lagen ska använda under matcherna. Lekis använder omkl 2 för toalettbesök. Det kommer troligen vara en lugn dag i caféet så ni behöver inte ta fram stora mängder av varor eller förbereda massor med toast. PA (2008-2009) har caféansvar 12.00-14.30 och matchvärdsansvar för matchen 13.30 Matchen som skulle spelats 12.20 är flyttad och PA kommer att stänga caféet (12-13) och istället sätta upp ett minicafé till matchen 13.30. Kolla omklädningsrummen och toaletterna. Fyll på papper vid behov. Vid stängning: Paketera matvaror så att de håller sig fina och frys varor som går att frysa. Töm kyldisken. Ställ alla varor och skyltar bakom jalusierna. Töm korvlådan. Plocka skräp i hallen och papperskorgar på toaletterna/hallen töms. Glöm inte att slänga sopor i soprummet, även kartonger. Sopa golven i caféet och torka av om det är kladdigt. Om det är spill och kladd i hallen så torkas detta upp. Generell info till alla som står i caféet: Det är bra om man läser dokumenten som finns över arbetsuppgifter i café och matchvärd innan passet så har man lättare koll. Summering med all info finns på https://www.laget.se/BackaHandbollsklubb-Cafe/Document Vi tar numera både Swish och kort. Kortläsaren är lätt att använda, bara trycka igång med on-knapp på sidan och lägga in summan som ska betalas. Korv-värmaren behöver ha vatten både över och under behållaren. Vid stängning så drar man ur kontakten och tömmer ut vattnet. Det finns fryst korv i frysen vid kaffekokaren. Det finns en kyl i köket och en i korridoren. Och en frys vid kaffekokaren. Kartonger viks ordentligt så att de blir platta innan de slängs i kartongåtervinningen (soprummet). Små kartonger slängs i vanliga svarta soppåsarna (brännbart). De stora sopsäckarna knyts ordentligt. Överfyll inte soptunnorna i soprummet. Skolan har inte alltid varit helt nöjda med städningen av hallen. Se till att plocka upp skräp och tömma papperskorgar i hallen, korridoren och omklädningsrummet. Torka upp om det är kladdigt. Info om matchvärd: Nytt för i år är schysstmatch-möte före match. Läs om det här: https://svenskhandboll.se/hf-vast/nyheter/nyheter/2024-09-18-schysstmatch-mote-infors-i-u10-u19-for-att-skapa-en-trygg-matchmiljo Matchvärden är sammankallande och leder mötet. Ledare presenterar sig för varandra, funktionärer och domare. Domare presenterar sig och berättar om hur länge de dömt handboll. Matchvärden påminner om: allas ansvar att samarbeta som ett team för att matchen ska genomföras på ett schysst sätt - på planen, på bänken och på läktaren. principen om nolltolerans - att den handlar om att skapa god stämning och att respektera de beslut som tas. Arbetsbeskrivning för cafétjänst och matchvärd hittas under "dokument".
Café
för 8 dagar sedan
0kommentarer
Café v.13
Då har vi en ny vecka och nya pass i caféet och som matchvärd! En extra påminnelse om att ALDRIG låsa den vita dörren som är mellan ytterdörren och hallen. Lördag 29 mars HBS Flickor har caféansvar 9.30-12.00 Ledarna i handbollsskolan hjälper till att öppna till materialrummet där nyckel till café och domarrummet finns i ett av de nedre skåpen till höger (i caféväskan, rött backanyckelband). Vid öppning så prioritera att sätta på kaffe. Sätt igång kyldisken och fyll med kylvarorna. Förbered whiteboardtavlan med ”välkommen” och vilka omklädningsrum lagen ska använda under matcherna. Lekis använder omkl 2 för toalettbesök så använd omklädningsrum 3+4 till lagen som spelar 12.20. F12 (2012) har caféansvar 12.00-17.00 och matchvärdsansvar för matcherna 13.15, 15.05 och 16.15 Matcherna som skulle spelats 12.20 och 14.10 är flyttade, vilket innebär att det nog kommer vara lugnt i caféet. Under passet så behöver man kolla omklädningsrummen och toaletterna. Fyll på papper vid behov. Vid stängning: Kyldisken kan vara påslagen och fylld över natten till söndagen. Ställ alla varor och skyltar bakom jalusierna. Töm korvlådan. Plocka skräp i hallen och papperskorgar på toaletterna/hallen töms. Glöm inte att slänga sopor i soprummet, även kartonger. Sopa golven i caféet och torka av om det är kladdigt. Om det är spill och kladd i hallen så torkas detta upp. Cafénycklarna lämnas i materialrummet. Kommunicera med F12 ledare om att de är ansvariga för att larma materialrummet (nycklarna måste alltså in före de lämnar). Ni stänga caféet under sista matchen så att ni är klara vid matchens slut. Plocka undan i hallen, omklädningsrum och toaletter under passet så behöver man inte lägga så mycket tid på det efter sista matchens slut. Söndag 30 mars F9 (2015) har caféansvar 9.30-14.30 och matchvärdsansvar för matcherna 10.00, 11.10, 12.35 occch 13.45 Ledarna i F16 hjälper till att öppna till materialrummet där nyckel till café och domarrummet finns i ett av de nedre skåpen till höger (i caféväskan, rött backanyckelband). Förbered whiteboardtavlan med ”välkommen” och vilka omklädningsrum lagen ska använda under matcherna. Vid stängning: Paketera matvaror så att de håller sig fina och frys varor som ej håller till nästa helg. Töm kyldisken. Ställ alla varor och skyltar bakom jalusierna. Töm korvlådan. Plocka skräp i hallen och papperskorgar på toaletterna/hallen töms. Glöm inte att slänga sopor i soprummet, även kartonger. Sopa golven i caféet och torka av om det är kladdigt. Om det är spill och kladd i hallen så torkas detta upp. Cafénycklarna lämnas i materialrummet. Kommunicera med F9 ledare om att de är ansvariga för att larma materialrummet (nycklarna måste alltså in före de lämnar). Ni stänga caféet under sista matchen så att ni är klara vid matchens slut. Plocka undan i hallen, omklädningsrum och toaletter under passet så behöver man inte lägga så mycket tid på det efter sista matchens slut. Generell info till alla som står i caféet: Det är bra om man läser dokumenten som finns över arbetsuppgifter i café och matchvärd innan passet så har man lättare koll. Summering med all info finns på https://www.laget.se/BackaHandbollsklubb-Cafe/Document Vi tar numera både Swish och kort. Kortläsaren är lätt att använda, bara trycka igång med on-knapp på sidan och lägga in summan som ska betalas. Korv-värmaren behöver ha vatten både över och under behållaren. Vid stängning så drar man ur kontakten och tömmer ut vattnet. Det finns fryst korv i frysen vid kaffekokaren. Det finns en kyl i köket och en i korridoren. Och en frys vid kaffekokaren. Kartonger viks ordentligt så att de blir platta innan de slängs i kartongåtervinningen (soprummet). Små kartonger slängs i vanliga svarta soppåsarna (brännbart). De stora sopsäckarna knyts ordentligt. Överfyll inte soptunnorna i soprummet. Skolan har inte alltid varit helt nöjda med städningen av hallen. Se till att plocka upp skräp och tömma papperskorgar i hallen, korridoren och omklädningsrummet. Torka upp om det är kladdigt. Info om matchvärd: Nytt för i år är schysstmatch-möte före match. Läs om det här: https://svenskhandboll.se/hf-vast/nyheter/nyheter/2024-09-18-schysstmatch-mote-infors-i-u10-u19-for-att-skapa-en-trygg-matchmiljo Matchvärden är sammankallande och leder mötet. Ledare presenterar sig för varandra, funktionärer och domare. Domare presenterar sig och berättar om hur länge de dömt handboll. Matchvärden påminner om: allas ansvar att samarbeta som ett team för att matchen ska genomföras på ett schysst sätt - på planen, på bänken och på läktaren. principen om nolltolerans - att den handlar om att skapa god stämning och att respektera de beslut som tas. Arbetsbeskrivning för cafétjänst och matchvärd hittas under "dokument".
Café
för 15 dagar sedan
0kommentarer
Café vecka 12
Lördag 22 mars HBS Pojkar har caféansvar 9.30-12.00 Ledarna i handbollsskolan hjälper till att öppna till materialrummet där nyckel till café och domarrummet finns i ett av de nedre skåpen till höger (i caféväskan, rött backanyckelband). Vid öppning så prioritera att sätta på kaffe. Sätt igång kyldisken och fyll med kylvarorna. Förbered whiteboardtavlan med ”välkommen” och vilka omklädningsrum lagen ska använda under matcherna. Lekis använder omkl 2 för toalettbesök så använd omklädningsrum 3+4 till lagen som spelar 12.20. F11 (2013) har caféansvar 12.00-16.00 och matchvärdsansvar för matcherna 12.20, 13.15, 14.10 och 15.05 Under passet så behöver man kolla omklädningsrummen och toaletterna. Fyll på papper vid behov. Vid stängning: Kyldisken kan vara påslagen och fylld över natten till söndagen. Ställ alla varor och skyltar bakom jalusierna. Töm korvlådan. Plocka skräp i hallen och papperskorgar på toaletterna/hallen töms. Glöm inte att slänga sopor i soprummet, även kartonger. Sopa golven i caféet och torka av om det är kladdigt. Om det är spill och kladd i hallen så torkas detta upp. Cafénycklarna lämnas i materialrummet. Kommunicera med P12 ledare om att de är ansvariga för att larma materialrummet (nycklarna måste alltså in före de lämnar). Ni stänga caféet under sista matchen så att ni är klara vid matchens slut. Plocka undan i hallen, omklädningsrum och toaletter under passet så behöver man inte lägga så mycket tid på det efter sista matchens slut. Söndag 23 mars HJ har caféansvar 9.30-13.30 och matchvärdsansvar för matcherna 10.00, 11.10 och 12.20 Ledarna i F16 hjälper till att öppna till materialrummet där nyckel till café och domarrummet finns i ett av de nedre skåpen till höger (i caféväskan, rött backanyckelband). Förbered whiteboardtavlan med ”välkommen” och vilka omklädningsrum lagen ska använda under matcherna. F9 (2015) har caféansvar 13.30-17.00 och matchvärdsansvar för matcherna 13.30, 14.55 och 16.05 Vid stängning: Paketera matvaror så att de håller sig fina och frys varor som ej håller till nästa helg. Töm kyldisken. Ställ alla varor och skyltar bakom jalusierna. Töm korvlådan. Plocka skräp i hallen och papperskorgar på toaletterna/hallen töms. Glöm inte att slänga sopor i soprummet, även kartonger. Sopa golven i caféet och torka av om det är kladdigt. Om det är spill och kladd i hallen så torkas detta upp. Cafénycklarna lämnas i materialrummet. Kommunicera med F9 ledare om att de är ansvariga för att larma materialrummet (nycklarna måste alltså in före de lämnar). Ni stänga caféet under sista matchen så att ni är klara vid matchens slut. Plocka undan i hallen, omklädningsrum och toaletter under passet så behöver man inte lägga så mycket tid på det efter sista matchens slut. Generell info till alla som står i caféet: Det är bra om man läser dokumenten som finns över arbetsuppgifter i café och matchvärd innan passet så har man lättare koll. Summering med all info finns på https://www.laget.se/BackaHandbollsklubb-Cafe/Document Vi tar numera både Swish och kort. Kortläsaren är lätt att använda, bara trycka igång med on-knapp på sidan och lägga in summan som ska betalas. Korv-värmaren behöver ha vatten både över och under behållaren. Vid stängning så drar man ur kontakten och tömmer ut vattnet. Det finns fryst korv i frysen vid kaffekokaren. Det finns en kyl i köket och en i korridoren. Och en frys vid kaffekokaren. Kartonger viks ordentligt så att de blir platta innan de slängs i kartongåtervinningen (soprummet). Små kartonger slängs i vanliga svarta soppåsarna (brännbart). De stora sopsäckarna knyts ordentligt. Överfyll inte soptunnorna i soprummet. Skolan har inte alltid varit helt nöjda med städningen av hallen. Se till att plocka upp skräp och tömma papperskorgar i hallen, korridoren och omklädningsrummet. Torka upp om det är kladdigt. Info om matchvärd: Nytt för i år är schysstmatch-möte före match. Läs om det här: https://svenskhandboll.se/hf-vast/nyheter/nyheter/2024-09-18-schysstmatch-mote-infors-i-u10-u19-for-att-skapa-en-trygg-matchmiljo Matchvärden är sammankallande och leder mötet. Ledare presenterar sig för varandra, funktionärer och domare. Domare presenterar sig och berättar om hur länge de dömt handboll. Matchvärden påminner om: allas ansvar att samarbeta som ett team för att matchen ska genomföras på ett schysst sätt - på planen, på bänken och på läktaren. principen om nolltolerans - att den handlar om att skapa god stämning och att respektera de beslut som tas. Arbetsbeskrivning för cafétjänst och matchvärd hittas under "dokument".
Café
18 mar
0kommentarer
Café vecka 10
Lördag 8 mars F11 (2013) har caféansvar 9.30-12.00 Ledarna i handbollsskolan hjälper till att öppna till materialrummet där nyckel till café och domarrummet finns i ett av de nedre skåpen till höger (i caféväskan, rött backanyckelband). Vid öppning så prioritera att sätta på kaffe. Sätt igång kyldisken och fyll med kylvarorna. Förbered whiteboardtavlan med ”välkommen” och vilka omklädningsrum lagen ska använda under matcherna. Lekis använder omkl 2 för toalettbesök så använd omklädningsrum 3+4 till lagen som spelar 12.20. F10 (2014) har caféansvar 12.00-17.00 och matchvärdsansvar för matcherna 12.20, 13.15, 14.10, 15.05 och 16.00 Under passet så behöver man kolla omklädningsrummen och toaletterna. Fyll på papper vid behov. Vid stänging: Kyldisken kan vara påslagen och fylld över natten till söndagen. Ställ alla varor och skyltar bakom jalusierna. Töm korvlådan. Plocka skräp i hallen och papperskorgar på toaletterna/hallen töms. Glöm inte att slänga sopor i soprummet, även kartonger. Sopa golven i caféet och torka av om det är kladdigt. Om det är spill och kladd i hallen så torkas detta upp. Cafénycklarna lämnas i materialrummet. Kommunicera med F11 ledare om att de är ansvariga för att larma materialrummet (nycklarna måste alltså in före de lämnar). Ni stänga caféet under sista matchen så att ni är klara vid matchens slut. Plocka undan i hallen, omklädningsrum och toaletter under passet så behöver man inte lägga så mycket tid på det efter sista matchens slut. Söndag 9 mars FA har caféansvar 8.30-13.00 och matchvärdsansvar för matcherna 9.00, 9.55, 10.50 och 12.00 Ledarna i P10 hjälper till att öppna till materialrummet där nyckel till café och domarrummet finns i ett av de nedre skåpen till höger (i caféväskan, rött backanyckelband). Förbered whiteboardtavlan med ”välkommen” och vilka omklädningsrum lagen ska använda under matcherna. Vid stänging: Paketera matvaror så att de håller sig fina och frys varor som ej håller till nästa helg. Töm kyldisken. Ställ alla varor och skyltar bakom jalusierna. Töm korvlådan. Plocka skräp i hallen och papperskorgar på toaletterna/hallen töms. Glöm inte att slänga sopor i soprummet, även kartonger. Sopa golven i caféet och torka av om det är kladdigt. Om det är spill och kladd i hallen så torkas detta upp. Cafénycklarna lämnas i materialrummet. Kommunicera med F16 ledare om att de är ansvariga för att larma materialrummet (nycklarna måste alltså in före de lämnar). Ni stänga caféet under sista matchen så att ni är klara vid matchens slut. Plocka undan i hallen, omklädningsrum och toaletter under passet så behöver man inte lägga så mycket tid på det efter sista matchens slut. Generell info till alla som står i caféet: Det är bra om man läser dokumenten som finns över arbetsuppgifter i café och matchvärd innan passet så har man lättare koll. Summering med all info finns på https://www.laget.se/BackaHandbollsklubb-Cafe/Document Vi tar numera både Swish och kort. Kortläsaren är lätt att använda, bara trycka igång med on-knapp på sidan och lägga in summan som ska betalas. Korv-värmaren behöver ha vatten både över och under behållaren. Vid stängning så drar man ur kontakten och tömmer ut vattnet. Det finns fryst korv i frysen vid kaffekokaren. Det finns en kyl i köket och en i korridoren. Och en frys vid kaffekokaren. Kartonger viks ordentligt så att de blir platta innan de slängs i kartongåtervinningen (soprummet). Små kartonger slängs i vanliga svarta soppåsarna (brännbart). De stora sopsäckarna knyts ordentligt. Överfyll inte soptunnorna i soprummet. Skolan har inte alltid varit helt nöjda med städningen av hallen. Se till att plocka upp skräp och tömma papperskorgar i hallen, korridoren och omklädningsrummet. Torka upp om det är kladdigt. Info om matchvärd: Nytt för i år är schysstmatch-möte före match. Läs om det här: https://svenskhandboll.se/hf-vast/nyheter/nyheter/2024-09-18-schysstmatch-mote-infors-i-u10-u19-for-att-skapa-en-trygg-matchmiljo Matchvärden är sammankallande och leder mötet. Ledare presenterar sig för varandra, funktionärer och domare. Domare presenterar sig och berättar om hur länge de dömt handboll. Matchvärden påminner om: allas ansvar att samarbeta som ett team för att matchen ska genomföras på ett schysst sätt - på planen, på bänken och på läktaren. principen om nolltolerans - att den handlar om att skapa god stämning och att respektera de beslut som tas. Arbetsbeskrivning för cafétjänst och matchvärd hittas under "dokument".
Café
3 mar
0kommentarer
Café v.9
Hej Caféansvariga i våra lag! Då har vi en ny vecka och nya pass i caféet och som matchvärd! Ni får gärna skicka vidare information i detta mail till de som ska stå de olika passen, annars är det svårt för dem att veta vad som gäller 😊 Obs, då F14 har flyttat sin match från lördag till söndag så blir det små förändringar i schemat. F14 får bemanna matchvärd under söndagsmatchen då matchändring gjorts efter att bemanningschemat var lagt. Lördag 1 mars F13 (2010-2011) har caféansvar 9.30-12.00 Ledarna i handbollsskolan hjälper till att öppna till materialrummet där nyckel till café och domarrummet finns i ett av de nedre skåpen till höger (i caféväskan, rött backanyckelband). Vid öppning så prioritera att sätta på kaffe. Sätt igång kyldisken och fyll med kylvarorna. Förbered whiteboardtavlan med ”välkommen” och vilka omklädningsrum lagen ska använda under matcherna. Lekis använder omkl 2 för toalettbesök så använd omklädningsrum 3+4 till lagen som spelar 12.20. F10 (2014) har caféansvar 12.00-14.00 och matchvärdsansvar för matcherna 12.20 och 13.15 P12 (2012-2013) har caféansvar 14.00-17.00 och matchvärdsansvar för matcherna 14.10, 15.05 och 16.00 Matchen som skulle spelats 16.55 är flyttad, så passet är förkortat. Under passet så behöver man kolla omklädningsrummen och toaletterna. Fyll på papper vid behov. Vid stänging: Kyldisken kan vara påslagen och fylld över natten till söndagen. Ställ alla varor och skyltar bakom jalusierna. Töm korvlådan. Plocka skräp i hallen och papperskorgar på toaletterna/hallen töms. Glöm inte att slänga sopor i soprummet, även kartonger. Sopa golven i caféet och torka av om det är kladdigt. Om det är spill och kladd i hallen så torkas detta upp. Cafénycklarna lämnas i materialrummet. Kommunicera med F13 ledare om att de är ansvariga för att larma materialrummet (nycklarna måste alltså in före de lämnar). Ni stänga caféet under sista matchen så att ni är klara vid matchens slut. Plocka undan i hallen, omklädningsrum och toaletter under passet så behöver man inte lägga så mycket tid på det efter sista matchens slut. Söndag 2 mars DJ har caféansvar 9.30-15.00 och matchvärdsansvar för matcherna 10.00, 11.10, 12.30 och 13.55 Ledarna i F16 hjälper till att öppna till materialrummet där nyckel till café och domarrummet finns i ett av de nedre skåpen till höger (i caféväskan, rött backanyckelband). Förbered whiteboardtavlan med ”välkommen” och vilka omklädningsrum lagen ska använda under matcherna. Vid stänging: Paketera matvaror så att de håller sig fina och frys varor som ej håller till nästa helg. Töm kyldisken. Ställ alla varor och skyltar bakom jalusierna. Töm korvlådan. Plocka skräp i hallen och papperskorgar på toaletterna/hallen töms. Glöm inte att slänga sopor i soprummet, även kartonger. Sopa golven i caféet och torka av om det är kladdigt. Om det är spill och kladd i hallen så torkas detta upp. Sedan schemat sattes så har det tillkommit en match för F14 kl 15.10. Caféet kan stänga enligt schemat, men se till att korridorer och hallen ser ok ut innan ni lämnar. Cafénycklarna lämnas i materialrummet. Generell info till alla som står i caféet: Det är bra om man läser dokumenten som finns över arbetsuppgifter i café och matchvärd innan passet så har man lättare koll. Summering med all info finns på https://www.laget.se/BackaHandbollsklubb-Cafe/Document Vi tar numera både Swish och kort. Kortläsaren är lätt att använda, bara trycka igång med on-knapp på sidan och lägga in summan som ska betalas. Korv-värmaren behöver ha vatten både över och under behållaren. Vid stängning så drar man ur kontakten och tömmer ut vattnet. Det finns fryst korv i frysen vid kaffekokaren. Det finns en kyl i köket och en i korridoren. Och en frys vid kaffekokaren. Kartonger viks ordentligt så att de blir platta innan de slängs i kartongåtervinningen (soprummet). Små kartonger slängs i vanliga svarta soppåsarna (brännbart). De stora sopsäckarna knyts ordentligt. Överfyll inte soptunnorna i soprummet. Skolan har inte alltid varit helt nöjda med städningen av hallen. Se till att plocka upp skräp och tömma papperskorgar i hallen, korridoren och omklädningsrummet. Torka upp om det är kladdigt. Info om matchvärd: Nytt för i år är schysstmatch-möte före match. Läs om det här: https://svenskhandboll.se/hf-vast/nyheter/nyheter/2024-09-18-schysstmatch-mote-infors-i-u10-u19-for-att-skapa-en-trygg-matchmiljo Matchvärden är sammankallande och leder mötet. Ledare presenterar sig för varandra, funktionärer och domare. Domare presenterar sig och berättar om hur länge de dömt handboll. Matchvärden påminner om: allas ansvar att samarbeta som ett team för att matchen ska genomföras på ett schysst sätt - på planen, på bänken och på läktaren. principen om nolltolerans - att den handlar om att skapa god stämning och att respektera de beslut som tas. Arbetsbeskrivning för cafétjänst och matchvärd hittas under "dokument".
Café
25 feb
0kommentarer
Visa fler nyheter