Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Backa HK Café
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Backa HK Café.
Café
Följ oss för uppdateringar
Hej,
Då är det dags för den sista helgen i caféet!
Caféansvariga, förmedla informationen till de som ska bemanna passen så blir det lättare för dem att veta vad de ska göra,
Lag som behöver läsa informationen: P14 (2009) och F11 (2012).
Generell info till alla som står i caféet:
Det är bra om man läser dokumenten som finns över arbetsuppgifter i café och matchvärd innan passet så har man lättare koll 😊
Summering med all info finns på https://www.laget.se/BackaHandbollsklubb-Cafe/Document
Vi tar inte kontanter, utan endast Swish.
Korv-värmaren behöver ha vatten både över och under behållaren. Vid stängning så drar man ur kontakten och tömmer ut vattnet.
Kartonger viks ordentligt så att de blir platta innan de slängs i kartongåtervinningen.
Små kartonger slängs i vanliga svarta soppåsarna (brännbart).
De stora sopsäckarna knyts ordentligt. Överfyll inte soptunnorna i soprummet.
Skolan har inte varit helt nöjda med städningen av hallen. Se till att plocka upp skräp och tömma papperskorgar i hallen, korridoren och omklädningsrummet. Torka upp om det är kladdigt.
Lördag 23 Mars
P14 (2009) har caféansvar 9.30-16.15 och matchvärdsansvar för matcherna 14.15 och 15.15
Ledarna i handbollsskolan hjälper till att öppna till materialrummet där caféväskan (inklusive nyckel till domarrummet) hämtas från skåpet märkt ”café”.
Vid öppning så prioritera att sätta på kaffe. Sätt igång kyldisken och fyll med kylvarorna.
Förbered whiteboardtavlan med ”välkommen” och vilka matcher som spelas (se info https://www.laget.se/BackaHandbollsklubb-Cafe), samt vilka omklädningsrum lagen kan använda.
Ni behöver inte plocka undan varorna (förutom korv och annat som inte mår bra av att stå ute över natten) eller tömma kyldisken eftersom caféet är öppet söndag, utan det räcker att städa och göra det fint inför söndagen. Glöm inte att plocka skräp i hallen, omklädningsrummen och korridorerna. Ni kan börja stänga caféet under sista matchen så att ni är klara när spelarna lämnar hallen.
Cafénycklarna lämnas i materialrummet, i skåpet märkt café. Cecilia Kankkonen ser till att materialrummet larmas innan de går hem.
Söndag 24 Mars
F11 (2012) har caféansvar och matchvärdsansvar 8.30-14.30
F11 ledare öppnar hallen och öppnar materialrummet. Cafénycklar (inklusive nyckel till domarrummet) hämtas från skåpet märkt ”café”.
Förbered whiteboardtavlan med ”välkommen” och vilka matcher som spelas, samt vilka omklädningsrum lagen kan använda.
Vid stängning så töms kyldisken och stängs av.
Ställ alla varor och skyltar bakom jalusierna (men behöver inte låsas in i skåpen).
Varor som kan frysas förpackas väl och läggs i frysen.
Plocka skräp i hallen och papperskorgar på toaletterna/hallen töms.
Glöm inte att slänga sopor i soprummet, även kartonger.
Sopa golven i caféet och torka av om det är kladdigt.
Om det är spill och kladd i hallen så torkas detta upp.
Caféväskan lämnas i i materialförrådet i skåpet märkt café.
Se till att materialrummet larmas av F12-ledarna innan de går hem.
Arbetsbeskrivning för cafétjänst och matchvärd hittas under "dokument".
Caféschema för hela våren hittas under dokument.
8 jan 2025 | Backa HK matcher v2 |
19 dec 2024 | Digital försäljning av Bingolotto till uppesittarkvällen |
18 dec 2024 | Backa HK vecka 51 |
11 dec 2024 | Backa HK vecka 50 |
10 dec 2024 | Panta mera och stöd Backa HK |
Kommentera
Du måste logga in för att kommentera