25 april 2020
12:15

Ursvik IK Blå 1

Referat: IF Brommapojkarna 8 - Ursvik IK Blå 1

Efter en tuff helg förra veckan var det extra skönt att cykla hem med en vinst i bagaget. Första perioden var väldigt jämn. Vi gjorde första målet på ett snabbt anfall och Ursvik satte in ett snyggt mål efter ett effektivt passningsspel.

Men efter första pausen blev det strax tuffare för gästerna. Vi fick in två snabba mål i periodens början, det andra efter en underbar diagonalpass. Joshua satte sin prägel på matchen mot periodens slut och i det läget var det egentligen god natt. Men strax innan vilan var vi aningen för offensiva med hela mittfältet framför Ursviks mål och hamnade i obalans när de vann bollen. Men ändå ganska komfortabelt med 5-2 till paus innan sista perioden.

Fille visade god spelförståelse med sina intelligenta löp och blev belönad med ett mål. Kapten Beyan hade också en mycket bra dag och stod för två assists på slutet. Max är också tillbaka där han var förra säsongen, med fler mål än han har bokstäver i namnet. Dock på gränsen till orättvis att lyfta fram vissa för alla hade en mycket bra dag på planen.

Killarna lyfte dock fram Robin direkt efter matchen, helt rätt då han hade en fin dag mellan stolparna med flera starka räddningar. Han blev också belönad med det gröna kortet.