Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om BKV Norrtälje F9 år (2015)

Följ

F9 år (2015)

Följ oss för uppdateringar
Följ
BKV Norrtälje
Fotboll
F9 år (2015)

Nya träningstider från v 40

27 sep 2022 15 kommentarer 384 visningar
Jennie Grape Tränare
15 kommentarer
  • 27 sep 2022 Nina Klar

    Då kommer Elise vila från fotbollen från v40 när det blir torsdagar . Hon har dans samma tid dessvärre . Men kommer igen om det blir ny träningsdag längre fram 🌸

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 sep 2022 Camilla Wengerin

    Lovisa kommer också vila från fotbollen då det krockar med gymnastiken. Hon spelar igen om det blir en annan dag inomhus :)

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 sep 2022 Anna Forsström

    Wilma kommer också dessvärre behöva pausa fotbollen då det krockar med kören på torsdagar samma tid. Hon kommer i så fall tillbaka om inomhusträning blir möjlig och en annan dag.

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 sep 2022 Caroline Bornelind

    Ellie kommer tyvärr också att behöva pausa fotbollen då hon har truppgymnastik samma dag och tid. Hon kommer gärna om det blir träning framöver en annan dag i veckan.

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 sep 2022 Louise Eriksson

    Då kommer Ellie E pausa fotbollen då det krockar med kören på torsdagar. Ellie kommer tillbaka om det blir en ny träningsdag framöver.

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 sep 2022 Elma Olsson

    Keila tar också en paus från fotbollen, då det krockar med annan aktivitet på torsdagar.

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 sep 2022 My Forsberg

    Vad tråkigt. Hur är det möjligt att en stor etablerar klubb som BKV inte kan ge sina medlemmar möjlighet att träna när utomhus säsongen är slut. Är det endast flicklaget som inte fått tid eller är det inget av barn/ungdomslagen som fått? Känns inte rimligt att de ska behöva träna utomhus i december. Även här krockar det med kör för Emily så får se om det blir någon fortsättning.

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 sep 2022 Gabriella Falk

    Även för Alicia krockar det då tyvärr med gymnastiken. Håller tummarna för att det går att få en annan dag inomhus längre fram!

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 sep 2022 Anna Åkerlund

    Tyvärr så krockar det också för Natalie då hon har truppgymnastik på torsdagar.

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 sep 2022 Daniel Bamegård

    Novabelle kommer också pausa fotbollen då det krockar med en annan aktivitet. Hon kommer tillbaka när det blir en ny träningsdag.

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 sep 2022 Ulrika Lindberg

    Alice behöver tyvärr också pausa pga andra aktiviteter.

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 sep 2022 Caroline Mattsson

    Samma här, krock. Det är väldigt trist, men vi har förståelse för att det är väldigt svårt att hitta tider. Samma problem har funnits för pojklag tidigare. Vi har bl a åkt till Rådmansö skola för träning med P11 en höst.

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 sep 2022 Sanna Selin

    Hej!
    Vera S vill gärna gå på fotbollen även på torsdagarna, däremot har hon lektion på musikskolan till 17:20, är det ok att kanske bli någon minut sen? Vi åker direkt från musikskolan och byter om i bilen sen. Hoppas det är ok!

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 sep 2022 My Forsberg

    Det blev sista träningen nu ikväll för Emily. Hon tar en paus, skulle det bli träning en annan dag så kommer hon direkt tillbaka.

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 sep 2022 Mikael Douhan

    Leona har truppgymnastik torsdagar, hon kan säkerligen träna om det är på andra dagar. Men har själv varit med om att försöka få planbokning på konstgräset. Det är bara att konstatera att en konstgräsplan är minst 1-2 planer för lite för norrtäljes storlek. Lägg sär till även närliggande föreningar som inte har egen konstgräsplan i sina föreningar, många lag som ska dela på planen från oktober till april.
    Och tyvärr så är det värre med inomhus tid då norrtälje kommun inte klassar fotboll eller futsal som en inomhus sport. De går på ett dokument från 1996. Jag kan skriva flera meter om detta... men jag är helt säker på att Leona kommer tillbaka när det inte krockar med truppgymnastiken 😁

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in