Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om BK Sport U15

Följ

U15

Följ oss för uppdateringar
Följ

Mardrömsbeskedet: Avand får inte stanna i Sverige

8 nov 2020 5 kommentarer 522 visningar
Janne Strömberg Lagledare
5 kommentarer
  • 8 nov 2020 Evelina Moilanen

    Det är så himla orättvist! Sedan detta uppdagades har mina tankar gått till Avand och hans familj. ? Liam är jätteledsen och att inom en kort period behöva vara med om att detta händer inte bara en gång utan två gånger känns oerhört tungt. Fortsätt alltid att kämpa! Hälsningar Evelina 🌺

    Rapportera

    Rapportera

  • 8 nov 2020 Evelina Moilanen

    Frågetecknet var ett hjärta <3

    Rapportera

    Rapportera

  • 8 nov 2020 Mikael Söderqvist

    Våra tankar går till Avand, hans familj och till BK Sport. Finns inte ord för hur oerhört bedrövligt detta är. Hoppas på ett mirakel. Ta hand om er.
    Hälsningar Micke och hela Eskilstuna City

    Rapportera

    Rapportera

  • 8 nov 2020 Janne Strömberg

    Evelina: Ja, det är fruktansvärt. Minns ju hur förkrossade alla blev förra gången. Nu är det dags igen. Vi får dock inte ge upp utan leva på hoppet även om det ser mörkt ut.
    Micke: Jättestort tack för ditt och Citys stöd. Betyder mycket i dessa tuffa tider. Ser fram emot ett fortsatt utbyte och nya matcher mot er i 09-laget.

    Rapportera

    Rapportera

  • 8 nov 2020 Christer Eriksson

    Ja som du säger Evelina är det ju helt sjukt orättvist! Hur kan man utvisa Avand med familj när det de varit här i snart 9 år, det är ju helt galet. Hur tänker de som bestämmer/beslutar i såna här frågor!? Vi (Sverige/Migrationsverket) skickar ut de som sköter sig och verkligen försöker integrera sig i samhället men de som begår diverse mer eller mindre grova brott och kostar samhället hutlösa pengar får stanna? Något är riktigt galet i Sverige när det fungerar på det här sättet.
    Och att det händer oss i lilla BK Sport P09 TVÅ gånger inom en månad är bara så smärtsamt och otroligt sorgligt. Killarna var helt knäckta när Rama lämnade oss och nu lär förmodligen historien upprepa sig med Avand (vägrar dock ge upp hoppet förrän det är helt kört), finns inga ord hur fel, orättvist och ledsamt det känns. Lider oerhört med Avand och hans familj.

    Micke, tack för ditt och Citys stöd.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in