26 juni 2024
19:30

IFK Skövde FK

Referat: BK Forward - IFK Skövde FK

Forward förlorar mot IFK Skövde, men leder 20 minuter kvar, och förlusten känns inte bra. Vi vill ändå påstå att Forward gör kanske en av sina bättre matcher för året, och är värda mera. Vi påstår inte att det är fel att Skövde vinner, för det är nog seriens klart bästa lag, men samtidigt tycker vi nog Forward kunnat fått både en och tre.

Josef ibrahim ger Forward ledningen tidigt i andra och på ett inspel och kantrusch av Henke Cullberg en bra prestation av båda. Axel Axelsson kan sedan kvittera och även ge Skövde segern, men även efter detta mål har Forward sina chanser, och Eliyo har flera och vi minns ett skott som smiter stolpen vid 1 - 0. Idiris har ett skott i burgaveln och Wilgots hörnnick stryker stolpen i matchens sista sekund. Vi uppmärksammar också Bilal Foussenis återkomst till Trängen, och ett piggt och lovande inhopp.

Charbel Abraham Skövde
Satt verkligen hårt åt idag, och är ändå relativt nöjd med andra halvlek och segern. Visste att vi kanske skulle trötta ut dem med vår spelbredd och spelvändningar, och så kom ju också målen till. Men kan inte vara annat än nöjd med 9 raka segrar.

Rikard Nilsson Forward

Nöjd med prestationen - missnöjd med resultatet. Tycker ändå vi får till ett bra anfallsspel idag och kanske mest i andra. Vi har ju möjligheter att göra 2 - 0 och även att kvittera efter deras 2 - 1.