Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bergs IK HJ (Herrjunior)

Följ

HJ (Herrjunior)

Följ oss för uppdateringar
Följ
Bergs IK
Innebandy
HJ (Herrjunior)

Betalning cup i Stockholm

26 jul 2019 7 kommentarer 335 visningar
Alexandra Sundqvist Kassör
7 kommentarer
  • 27 jul 2019 Marie Wallhagen

    Hej!
    Såg i mailet att det ser ut som att även tränarna ska betala samma summa.
    Ska vi lösa det genom att vi alla familjer går ihop istället och betalar denna summa?
    Med vänlig hälsning, Marie

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 jul 2019 Cecilia Nilsson

    Det känns rimligt. Vi vet att även andra lag brukar dela upp tränarnas avgifter på spelarna.

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 jul 2019 Alexandra Sundqvist

    Håller helt med om att tränarna inte ska behöv betala avgifter och dylikt i samband med cuper. Som kassör har jag dock en önskan om att det inte swishas för varje cup pga administrationen som det medför. Istället kanske ”föräldrabidraget” i början av varje säsong behöver vara lite mer. Till den här cupen finns det pengar i lagkassan till tränarnas avgift så jag kan ordna det!

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 jul 2019 petra johansson1

    Jag vill inte verka snål/elak men som tränare vet man (är tränare själv) att cuper kostar även för medföljande tränare det ingår liksom. Jag tänker att det är upp till tränarna att bestämma om lagkassan ska betala deras avgifter men jag tycker inte att spelarna (deras föräldrar) ska betala mer än det de redan betalar.
    Vi jobbar ju alla redan på att få in pengar till lagkassan och del grabbar har fler aktiviteter som har lagkassor. Detta är ett beslut för tränarna att ta.

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 jul 2019 Johanna Ljungberg

    Jag är ju lite partisk som lever med en av tränarna men jag vet hur otroligt mycket tid de lägger av sin fritid på planering, träning, uppföljning, cuper osv. Det är ju väldigt märkligt att de då ska betala för att följa med som tränare på en cup, betala för att sova på luftmadrass, äta skolmat och ansvara för killarna dynget runt 3 dagar medans övriga föräldrar njuter av barnfri tid på hotell. Utan tränare på en cup är det ju ingen idé att barnen åker heller. Jag tycker att det är självklart att alla ska hjälpas åt att betala tränarnas avgift.

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 jul 2019 Dennis Ekstrand

    Då de flesta ledare redan betalat så kör vi som kommunicerat. Vi kan föra denna dialog på ett f-möte vid uppstart och sätta ett förhållningssätt då, då man kan se detta utifrån olika perspektiv. Tack för omtanken.

    Klok tanke med swishandet Alexandra. Det ska vi ta hänsyn till.

    Nu räknar vi ner inför cupen, hoppas era grabbar är laddade.

    //Dennis

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 jul 2019 petra johansson1

    Jag håller med om att tränarna inte ska behöva betala cupavgifter! Vi kom precis hem från en fotbollscup och eftersom både jag och Stefan är tränare kostade oss 1300kr X3 för att åka på cup och ”sova” på luftmadrass och allt det där. Men jag tycker inte att föräldrarna ska betala det utan snarare är det en fråga som arrangörerna borde tänka på... men jag fattar ju att det är svårt att ändra på det.
    Tro mig jag vet hur mycket tid och energi vi tränare lägger men det är också ett val bi har gjort att engagera oss frivilligt och gratis som tränar. Det är absolut ett fint förslag att dela på avgiften och det blir säkert inte ens många kronor var men det kommer många fler cuper med åren...
    Jag tar ändå på mig ansvaret att tala för alla som redan tycker att idrottandet kostar mycket pengar. Jag tycker inte att idrottens kostnader ska göra att grabbarna inte har råd (eller deras föräldrar) att fortsätta.
    Bra förslag att prata om detta på föräldrar möte👍

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in