Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IBF Argentum 91 P Röd
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från IBF Argentum 91 P Röd .
P Röd
Följ oss för uppdateringar
Hej,
Följande punkter ska vi vara nogranna med, vad gäller matserveringen, nästkommande helg. Vi har varit i kontakt med Kines miljöinspektör och hon skickade med dessa. Mina noteringar i parantes.
Varm mat ska hållas varm, minst 60 grader, i max 2 timmar. (Vi kommer att tempa maten innan servering samt ha värmeplatta, fast vi tänker max 1 timmes servering)
Kall mat ska hållas kall och får inte stå framme i rumstemperatur i längre tid. (Vi använder kylplattor)
Personer som hanterar maten ska inte vara sjuka eller ha smitta som kan spridas med maten. Särskilt beaktning ska tas vid symptom från mage/tarm. (Viktigt att alla som jobbar vet före de kommer)
Personer som hanterar mat ska tvätta händerna ofta med tvål och vatten.(Regler som vi går igenom på plats, ev. tom signera ett papper.)
Ha handsprit tillgänglig vid början av en buffé. (ja, det kommer vi att ha)
Se till att eventuelle personer med matallergi inte riskerar äta livsmedel som innehåller aktuellt allergen eller har blivit kontaminerad i eran hantering.(1 vuxen per måltid är ansvarig för allergi- och specialmatshantering)
Vänliga hälsningar
Sofia Marklund
IBF Argentum 91
Kommentera
Du måste logga in för att kommentera