Referat: Alvesta United FK - Grimslöv-VTIF

För våran del så har det varit två veckor med hård träning och att hitta rätt väg tillbaka till rätt form.
Dessförinnan så har vi två riktigt sura förluster i bagaget.

Med lite ändringar i laget samt ett spelsystem 433 så lyckas vi störa Grimslöv högt upp på deras planhalva och låter dom inte rulla bollen som de är vana vid.
Samtidigt så stängde vi av deras bollar i djupet som har varit lite av deras vapen i matcher tidigare.
Det visade sig vara rätt recept och utan bjudning till en målchans från vår sida så skapar dom ingenting.
Vi gör två riktigt fina mål på två mycket bra organiserade anfall.
Tyvärr lyckas vi bränna en hel del lägen i första halvlek också. En 3-4 måls ledning hade varit mer rättvist. Nå 2:0 i halvtid står sig.

Nu till andra halvlek och fenomenet som har förföljt oss de senaste matcherna. Vi börjar helt ok för att sedan börja gå ner oss och bjuda in motståndaren. Innan vi hinner aggera så lyckas tyvärr Grimslöv trycka till reduceringen. Nu var det match igen.
Efter ett par byten och nya fräscha ben på planen så lyckas vi få kontroll på matchen och gör en riktigt fin avslutning. 2-3 riktigt bra omställningslägen som vi borde ha gjort mål på.
2:1 står sig och det var lite som att vi hade tagit 6 poäng..
Grymt bra och stort eloge till spelarna som kämpade och slet som ett riktigt lag idag.

Nästa helg så är det en tuff match till. På lördag den 3 juni så åker vi ner för att gästa Markaryd som vi har riktigt fina minnen från förra året och som vi ska satsa på för att upprepa.