Toarpsalliansen U

Referat: Åsarp/Trädet U - Toarpsalliansen U

Åsarp/Trädet U - Toarpsalliansen U 4-0 (1-0)
Åsarps IP bjöd på en jättefin fotbollsplan men väderprognosen, som lovat uppehåll, höll inte samma klass.
Första höstmatchen för U-laget och vi gästar Åsarp/Trädet, ett lag vars A-lag kvalade till div 2 förra året, men föll på målsnöret. Vi märker ganska snabbt att det också är ett både äldre och mer erfaret lag vi möter. Å/T pressar på ordentligt i inledningen och det tar 10-15 min vi börjar komma in i tempot. Allt eftersom börjar vi ändå hitta lite linjer i vårt spel. Även om Å/T har mer boll, skapar vi en del farligheter på snabba omställningar och med lite mer kyla hade vi också kunnat ta ledningen. Istället är det Å/T som gör 1-0 med någon minut kvar av halvleken.
Andra halvlek påminner om den första, men med lite större variation i vår prestation. Vi har perioder där vi är passiva och okoncentrerade, säkerligen pga trötthet. Men vi har också långa stunder då vi presterar ett fantastiskt spel. Spel på 1/2 tillslag med precision och löpningar som ger många alternativ. Att Å/T gör 3 mål i andra halvlek och vinner matchen är inget att säga om, men vi var definitivt värda att göra både 1 och 2 mål.