Alsens IF

Offerdals IF - Alsens IF 5-0 (4-0)

Målskyttar Offerdal: Johan Bergqvist 2, Jens Häggkvist, Anton Sunding, Magnus Hallenberg.

En solig kväll på "fel sia berge" vårte nå inga solskejnshistorie!

Vi startar relativt bra och har en hyfsad kontroll tycker vi, Offerdal för spelet men vi ligger ändå rätt bra i positionerna, men i minut 21 så sker tyvärr ett ödesdigert felpass som Johan Bergqvist gör ett väldigt snyggt mål på efter ett inspel. Redan minuten efter detta så åker vi på ännu en snyting då det kommer ett nytt högerinlägg som samme Johan nickar och bollen letar sig in i en båge till 0-2. Nu börjar vi stressa och tappar totalt markeringarna och Offerdal har flera lägen som till slut Jens Häggkvist stöter in till 3-0 i minut 25. Offerdal har fortsatt kommandot och vi får bara jaga boll och på en överlång frispark så kan Anton Sunding nicka in 4-0 från ett väldigt konstigt läge redan i minut 35. Ridå ner! Vi försvarar oss sen och resultat står sig in till halvtid.

Där bestämmer vi oss för en liten förändring i uppställningen och bestämmer oss för att kämpa matchen ut, trots resultatet.

Vi gör därefter en avsevärt mycket bättre andra halvlek och är faktiskt det bättre laget i denna halvlek, låt vara att de kände sig rätt säkra. De gör dock 5-0 i minut 59 efter en mystisk situation på en vänsterhörna där bollen likt en magnet bara ville in i vårt mål . Magnus Hallenberg blev registrerad för målet. Vi kämpar på, matchen ut, men lyckas inte få in bollen till ett tröstmål, därtill var våra avslut för tama.
Vi kan bara gratulera Offerdal till segern och hoppas kunna bjuda upp bättre motstånd på hemmaplan.

Bäst på plan var Daniel Weineus den quislingen... Samt en honnör till Johan B för snygga mål!
I Alsen kör vi en klassiker, ingen höjde sig över mängden!

Nu blir det till att käka taggtråd både till lunch o middag hela helgen, så skall vi ge Ås en match på tisdag.