• Förlust i premiären

PSFF- Luleå FC 2-4 (1-3). Målen: 1-2 straff Jacob R, 2-3 Loui. Två tidiga mål för gästerna gjorde det inte lättare för PSFF. Men hemmalaget kom in i matchen via en straffspark som förvaltades väl av Jacke. Men gästerna replikerade direkt och 1-3 i paus. PSFF startade bra i andra halvlek och Loui jobbade in bollen till 2-3 i minut 52. Hemmalaget gick nu för poäng och skapade ett flertal bra chanser bl.a 3 stolpskott. Men det ville sig inte riktigt denna dag, utan Luleå FC kunde punktera matchen på en omställning. PSFF hade problem med gästernas djupledsspel och borde fallit mer med backlinjen. Offensivt skapade man chanser för mer än två mål, men den riktiga skärpan fanns ej. Ett oavgjort resultat hade speglat matchbilden bättre. PSFFs 3 bästa spelare: AhPsaLo - Fredrik Svensson (offensiv ytterback)- Mattias Söder (slitvarg). Seniorlag Herrar för 7 dagar sedan 0kommentarer
  • Seriepremiär

På lördag är det dags för PSFF att göra seriepremiär mot Luleå FC .PSFF kommer till matchen bättre tränade än de senaste åren. Laget har tränat bra sedan nyår. Laget har deltagit i Stora Sundiis Cup där man gick till final efter två segrar i gruppspelet och vinst efter straffar i semifinalen mot Alviks IK (1-1). I finalen förlorade man mot Hedens IF med 3-1. PSFF har också spelat en match i Lilla Coop cup, där det blev förlust med 1-3 mot Skogså IF. I årets PSFF återfinns några nygamla spelare som Mattias Ström, Mattias Söder och AhPsaLo. Från OPFF kommer Hugo Fagervall som en stark offensiv spelare. På förlustsidan finns trotjänaren Emil Rautila som tills vidare lagt skorna på hyllan, men han kanske hittar gnistan när gräset är grönt. Junnisarna Alfonso och Elis har valt att pröva lyckan hos Haparanda FF där de även kan spela med juniorlaget. Hur går det i serien ? Favoriter till seriesegern är nog Hedens IF som har en trupp med mycket rutin från högre divisioner. Närmast skuggar grannen Skogså IF som ramlade ur trean i fjol. Laget har gjort två bra nyförvärv i Emil Johansson och Andreas Wärja från BBK. Upplagt för heta derbyn på Olympia och Åvallen. Sedan rankar jag Haparanda FF , Luleå FC och Notvikens IK2 . Om PSFF får vara skadefria så är en 6:e plats en realistisk målsättning. Laget har kapacitet att ge alla lag i serien en kamp. Övriga lag i serien är Vitå BK, Parkalombolo IK, Pålänge GIF och Lira BK2. Alltid kul att besöka Palovallen i Parka med Börje vid sidlinjen. Samma sak med Pålänge och Vitå som har fina anläggningar och fin fotbollskultur. Kulan i luften ! //RW Seniorlag Herrar för 8 dagar sedan 0kommentarer
  • Skogså IF- PSFF 3-1 (målet Jacke R)

Det blev förlust i årets första tävlingsmatch. 1-3 mot Skogså IF på Boden Arena. Hemmalaget hade gjort 3 mål innan klockan tickat till 23 minuter. Resultatet speglade inte spelet ute på plan, men det är målen som räknas. Efter den tunga inledningen så visade PSFF moral och hade bl.a två stolpskott i andra halvlek. I PSFF går bästa betyget till mittbackarna Hector och Mattias S. På mittfältet visade. Albin L fina takter och framåt var Loui ett hot mot Skogsåförsvaret. Sammantaget en godkänd insats mot en av seriefavoriterna. Seniorlag Herrar 14 apr 0kommentarer
  • PSFF klart för Semifinal i Sundis cup

Grupppspel: PSFF- Sunderbyn SK 2-0 (Loui, Hugo). PSFF- Svartbjörnsbyn IF 1-0 (Loui) Söndag kl.12. Semifinal mot Alviks IK Seniorlag Herrar 23 mar 0kommentarer