Här kan du se kommande matcher, läsa om truppen och kolla in senaste nyheterna om laget plus mycket mer. P-97 11 maj 2010 0kommentarer
  • Info om Lobro

I veckan har Tommy W, Peter C och jag varit och pratat med BKV om ett samarbete med deras 97-98:or eftersom våran trupp är väldigt liten. Vi pratade om ett samarbete där respektive spelare ska få tillhöra sin förening som man spelar för, men att man ändå spelar tillsammans med BKV i juniorserien. BKV ska kollla upp om det här fungerar. Fungerar inte det här, så återstår det endast att vi blir tvungna att flytta upp respektive spelare till seniortrupperna. På torsdag 6/3 har vi ett möte på sportcentrum i cafeterian med alla spelare, där BKV informerar lite och vi tränar tillsammans med dom efter mötet. För veckan gäller: Tisdag ingen träning Torsdag Samling i cafeterian på sportcentrum 17.30 för info. sedan träning på konstgräset 18.15 på sportcentrum Hoppas att alla kan komma som vill spela fotboll. P-97 2 mar 2014 0kommentarer
  • Referat: Hallsta IK P 97 - Lobro

Säsongens sista match, borta mot Hallsta och även en seriefinal där Hallsta går segrande ur striden. Vi gör en godkänd första halvlek där vi skapar lite chanser, framför allt våra hörnor var bra, även om vi inte fick till det i avsluten. Hallsta känns lite tyngre i sina anfall men vi står emot bra. 0-0 slutar första halvlek. Andra halvleken startar upp och redan i inledningen av den gör vi tyvärr ett misstag så att en Hallstaspelare kommer in bakom våran backlinje och i snäv vinkel slår in den i mål.Surt sa räven. Ändå jobbar vi på bra under hela halvleken för att försöka kvittera, skapar lite halvchanser, bästa chans har Burman men får inte till det i avslutet. I min iver att göra mål framåt blir vissa spelare sittandes på bänken hela matchen och det är ju inte riktigt meningen, det skäms jag för i dag och bot och bättring lovas. Ändå tycker jag att alla spelare ska vara stolta med vad dom presterat under säsongen, vi har spelat många matcher riktigt bra och öst in mest mål i hela serien hela 84 fullträffar, det är riktigt bra det. Vi tränar på tisdag konstgräset i Roslagsbro och snackar om hur vi vill träna under hösten. Den här veckan tränar vi bara tisdag då många säkert vill gå på marknaden onsdag torsdag. Vi kommer att försöka och få några träningsmatcher under hösten för och hålla igång lite. Bra kämpat alla spelare för denna säong även om pricken över i:et saknas och grattis Hallsta till seriesegern P-97 30 sep 2013 0kommentarer
  • Referat: Gimo IF FK - Lobro

Match mot Gimo uppe i Gimo och vinst med 0-5. 1:a halvlek. Vi startar matchens första kvart väldigt bra med ett bra spel inom laget och försöker hålla upp farten i spelet. Och redan efter 12 min får vi inkast som Henke kastar fram till William som driver in från höger och sätter 1-0 till oss, alltid skönt med ett tidigt mål. Efter det blir vi lite långa i spelet och får det inte spelet att fungera som första kvarten, men ändå känns det tryggt i vårat försvarsspel. 2: halvlek. Vi startar andra halvleken bättre och efter 10 min så kommer våran ytterback Anti drivandes fram (precis som vi vill att ytterbackar ska vara med i anfallen) och efter vad jag tycker i sitvationen, en frispark för oss som dommaren friar, och en frispark till Gimo som dommaren friar för, så blir till slut Anti fälld i straffområdet och vi får en straff. Anton får idag chansen till och slå straffen och sätter den säkert i mål 2-0 till oss "skönt mål för oss ledare". Efter 25 min så kommer nästa ytterback Markus drivandes upp i planen med bollen och spelar elegant fram bollen till Anton som får göra sitt andra mål för dagen, kul och se att ytterbackar tar för sig. Efter det blir Ludde skadad i en duell med en Gimospelare och tvingas utgå. Gurra får chansen att spela på topp, då vi vet att han är en snabb och enorm kämpe på planen och redan i 27 min får han bollen på höger kant driver ner och spelar in bollen till Oskar som säkert sätter 4-0 till oss. Målkalaset avslutas med att William spelar in bollen till Anton som får sätta sitt tredje mål för dagen i 37 min. Tack till Gimo för en bra match, jag tycker att ni är ett mycket bättre lag än vad tabellen visar. Tack för i dag LOBROOOOOOO nästa match Hallsta då måste vi vara på tå P-97 6 jun 2013 0kommentarer
  • Referat: Lobro - Östhammar SK

Match mot Östhammar och vinst med 12-0. Första halvlekens första minut drar Simon iväg en utsparka som Oskar snappar upp och 1-0 redan efter en minut, bättre start kan man inte få. Sen började målen att dugga tätt. I 5 min blir Ludde fälld i straffområdet och Oskar som har varit säkerheten själv på straffar slår tyvärr stolpe ut. I 19 minuten gör Hampus mål inspelad av Ludde, ett snyggt mål där hela laget är med och bygger upp anfallet. 3-0 kommer i 22 min på en hörna av Anton som Ludde nickar in. 4-0 gör Anton på en frispark en bit utanför straffområdet. I 36 min får vi en frispark igen utanför straffområdet och alla väntar sig att Hampus ska trycka till bollen, men istället passar han Ludde som står helt fri och skjuter in 5-0. I 37 min får vi frispark igen som Ludde slår in. 7-0 kommer i 41 min Anton gör mål och Hampus passar. En minut senare gör Oskar 8-0 efter ASS av Hampus. Andra halvleken Det blir inte samma fart på spelet som i första halvleken då Östhammar mest försöker att sparka bort bollen så långt det bara går, gärna ut i skogen. Men i 54 min tar Gurra bollen viker in från vänster och dynglar upp den i taket. 10-0 kommer av Burman efter en egen soloprestation. I 73 min får vi en straff igen som Hampus spelar lite försiktigt tillbaka till målvakten, så går det när man tänker på en sak och gör en annan. Men i 75 min får Hampus göra 11-0 framspelad av William . I 78 min får vi ytterligare en straff och då provar vi Ludde i stället och han lyckas att sätta 12 -0 som blir slutresultatet. Bra jobbat i dag med ett fint spel emellanåt. P-97 2 jun 2013 0kommentarer