• Referat: Åseda IF - Eksjö HC

Att Åseda även denna säsong kommer vara ett topplag är det inget snack om Men trots 9-4 så finns det en hel del positivt att ta med sig från bortamatchen denna eftermiddag. Vi är tillbakatryckta en hel del, speciellt i den andra perioden men fortsätter att jobba och slita för varandra. Dessutom gör vi fyra mål och har bra utdelning på våra chanser. Det är en minut i slutet av andra perioden som det rinner iväg och Åseda får göra tre mål och gå från 4-2 till 7-2. Både Anthony Marinkovic som gjorde två mål i sin debut samt Gustav Andersson och Martin Eriksson får mer än godkänt för sina insatser. Jacob Andlöw visade att han kommer bli en viktig pjäs på backsidan denna säsong med en stabil insats sin första match. David Ärleskog assisterade till tre av målen och ska med lyftas fram. Målen gjordes av Anthony Marinkovic (2) Jacob Andersson och Sebastian Säll. Nu laddar vi om för möte med Valdemarsvik och Rydaholm kommande helg. A-lag Herrar 9 okt 2022 0kommentarer
  • Ispremiär samt lite info från ledarhåll

På lördag mellan 11-13.30 dammar vi av första ispasset för säsongen. Passa på och känn lite på utrustningen, efter passet så kör vi ett litet möte i JG-rummet Hoppas att så många som möjligt kan komma. Vi ses i hallen! A-lag Herrar 31 aug 2022 0kommentarer
  • Upptaktsträff

På torsdag den 1/9 är det dags för upptaktsträff för lagen i Eksjö HC. Vi träffas i Prästängsskolan klockan 18:30. Alla som har möjlighet önskar vi dyker upp på träffen! Vi ses på torsdag! A-lag Herrar 28 aug 2022 0kommentarer
  • Referat: Eksjö HC - Skärblacka IF

Fortsatt tungt poängmässigt för Eksjö HC efter en förlust mot Skärblacka. Första perioden är spelmässigt jämn, bortalaget är trots detta de som går in med en tvåmålsledning. Detta efter att EHC blir hårt straffade för de misstag man gör försvarsmässigt i de situationerna. Andra perioden är Skärblackas, man spelar en bra hockey medans Eksjö går ner sig lite i sitt spel. Man gör ett mål i perioden då Alwin Albertsson snyggt styr in Sebastian Sälls skott mellan benen på målvakten. Tredje perioden börjar med ett snabbt mål av hemmalaget genom Johannes Walett och det sätter standarden för de sista tjugo minuterna. Det är målfyverkeri de första 3.30 med fyra mål. Tre av dem är av Eksjö som helt plötsligt har 4-6 på tavlan och vittring på mer. Tyvärr så gör bortalaget mål på de vassa lagen de har i den tredje och slutresultatet blir 4-8 A-lag Herrar 3 dec 2021 0kommentarer

Sjukstuga i EHC som ändå krigade och kan åka hem med huvudet högt Det var 1 (!) ordinarie back med i uppställningen när Eksjö skulle spela bortamatch mot seriesuveränen Åseda på bortais. Lägg dessutom till att det saknades tongivande forwards som inte heller kunde medverka. Dock följdes gameplanen att prioritera defensiven och göra så att Åseda fick en tråkig match där de fick slita för att skapa något. Det lyckades bra i tre perioder där ingen faller ut ramen och sliter som djur. Plus denna match till våra juniorer Wiberg och Käll som gör det jättebra, Käll täcker dessutom ett skott med 6 sekunder kvar av matchen och visar att det finns attityd i laget. Robin Beckman i målet gör med en bra match, plus även till duracellkaninen Christian Sollin som kör mer än han egentligen orkar. Ny match mot Virserum nästa söndag. A-lag Herrar 21 nov 2021 0kommentarer