14 april 2023
20:00

Granbergsdals IF

Referat: Woody's FC - Granbergsdals IF

2-1 (1-1) slutade premiären i div 5 Östra Värmland 2023 mellan Woody´s FC och Granbergsdals IF

Woody´s hade ett klart grepp om matchen i första halvlek och borde gjort både 2,3 och kanske 4 mål om man haft lite mer effektivitet och skärpa. Det var dock Granbergsdal som tog ledningen i minut 6 genom ett lång "skott" av Memo Sino som smet in billigt och 0-1 var ett faktum. Kvitteringen kom dock ganska snabbt och tillskrevs Oliver Elovsson i minut 11 men det luktade självmål lång väg. Sedan var det ett bra tryck mot Giffarnas mål men inga mer mål gjordes och i halvtid stod det oavgjort 1-1.
Andra halvlek startades med samma spelövertag för WFC och 2-1 kom i minut 51 efter ett försvarsmisstag av Granbergsdal och Oliver Elovsson kunde göra sitt andra mål för dagen.
Efter detta blir det en ganska avslagen och mindre välspelad andara halvlek för båda lagen. Granbergsdal ryckte upp sig något och Woodys tillåts inte att dominera på samma sätt som i första halvlek.
Väldigt få målchanser utspelar sig och matchen slutar 2-1.

Bäst i Woody´s var Gor Sargisyan och mittbackarna Tomas Futvoye samt Sebastian Hammertoft.
I Granbergsdal ger vi plus til inhopparen Emil Mannien som vi fostrat rätt, Rasmys Nysten samt målvakten Hugo Forsberg.

Kul att det var så mycket publik på matchen ( 83st betalande) och vi önskar samtliga åter på nästa hemmamatch 1/5 då vi tar emot Ulvsby kl 14.00.