Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Skellefteå IBK A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Skellefteå IBK
Innebandy
A-lag Herrar

STar by Thomson & Hallberg

för 13 dagar sedan 2 kommentarer 308 visningar
2 kommentarer
  • för 12 dagar sedan Pär Aronsson

    På föräldramötet sades det att om man tränar ex fotboll x antal dagar under perioden och de träningarna sammanfaller med fysträningen så räknas fotbollsträningen som ersättning för fysträning. Om man inte har träning eller kommer upp i antalet träningstillfällen som motsvarar fysträningen så är man såklart med på fysträningen.

    Den tydligheten framgår inte ovan så jag vill försäkra mig att detta gäller då det är många som kommer hålla på med annan idrott under sommaren?

    Rapportera

    Rapportera

  • för 7 dagar sedan Skellefteå IBK

    Det stämmer att vi pratade om detta på mötet, inget dock som var/är bestämt då denna fråga är ganska komplex, för i vår värld borde alla vilja vara på alla fysträningar. Det vi sa var att vi inte kommer tvinga någon att sluta spela fotboll, men det är en ganska enkel matematik, vill man utvecklas för att bli en bättre Innebandyspelare så tycker vi att man bör komma på träningarna. I alla fall att man försöker hitta en lösning för att kunna göra båda delarna.
    Från föreningens sida så har vi valt att ge spelarna de allra bästa förutsättningarna för att kunna utvecklas och bli en bättre innebandyspelare, sen så är det upp till spelaren att själv visa vad man vill.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in