• Ny fredagshemmamatch för herrarna 17 maj

Passa på att fira Norges nationaldag på trivsamma och gemytliga Grenadjärvallen! Fredagen 17 maj så spelar våra herrar hemmamatch mot Kungsör BK klockan 19:00. Välkomna! Herrlaget för 2 dagar sedan
  • Matchens lirare

I samband med matchen i fredags utsågs matchens lirare i båda lagen. I Rynninge IK utsågs Levi Nzau och i Eker utsågs William Eriksson. Spelarna fick blommor ifrån Interflora Acacia Tybble. Herrlaget för 5 dagar sedan 0kommentarer
  • Förlust på G-vallen

Finns inte så mycket att säga om matchen. Till er som var där och bevittnade matchen, vi ber om ursäkt för vår insats. Inte okej någonstans. Eker är överlägsna idag, dem visar att dem på allvar vill vara med och slåss om uppflyttning. Dem är först på nästintill allt, jobbar kollektivt och har bra spets framåt. Vi visste att dem ville hota bakom men tyvärr rinner siffrorna iväg ganska tidigt. Nya tag, nästa helg. Viktigt att ställa om mentalt och gå vidare, även viktigt att ta lärdom från denna match. I med och motgång 💙 Herrlaget för 5 dagar sedan 0kommentarer
  • Derby för herrarna på Grenadjärvallen!

Äntligen dags för herrarnas första match på Grenandjärvallen 2024! Nu på fredag 10 maj klockan 19:00 på Grenadjärvallen så spelar våra herrar derby mot IF Eker. Alla barn får gratis glass ! Välkomna till trivsamma och gemytliga Grenadjärvallen! Herrlaget för 10 dagar sedan
  • Vinst i Köping

En väldigt tuff bortamatch på förhand men ännu tuffare utifrån förutsättningarna. Första gången för i år på gräs och en urusel gräsplan gjorde inte saken bättre. Vi startar matchen fantastisk och dominerar ordentligt första tio minuterna men deras målvakt är på tå och räddar ett underbart skott från Etiandro. Köping äter sig mer och mer in i matchen men lyckas inte skapa något direkt läge utan mer halvchanser som inte vart så farliga. Halvtidsvila och 0-0. Det märktes på grabbarna att vi inte känt på naturgräs i år. Tung och svårspelad plan som tog på krafterna. Vi korrigerar vissa saker i halvlek och får in ny energi efter minut 60-70. Vi börjar skapa och trycka ner Köping gång på gång. Till slut får Etiandro ett läge och denna gång gjorde han sin back oerhört fint. Vinklar upp kroppen och rullar in den förbi målvakten i bortre stolpen. Efter det målet så var det inte någon fin fotboll. Försöka stänga igen och eventuellt straffa dem på kontring. Det var långa sista tio minuter men underbart när domaren väl blåste av för full tid, för det var andra trepoängaren i rad. Underbart! Herrlaget för 11 dagar sedan 0kommentarer