IK Rössö

Referat: Skepplanda BTK - IK Rössö

Game Day.
Vi åkte denna varma soliga dag till Skepplanda.
Vi börjar matchen lite trevande och försöker hitta rätt ute på planen, som för dagen som spelades med full 11vs11 bredd.
Efter ett litet tag så börjar tjejerna hitta mer rätt i positionerna och börjar rulla lite boll. Amelia trycker dit första målet för oss i 1:a. Det är lite chanser åt bägge håll men vi går till första pausen med 1-0 ledning. Vårt 2-0 mål gör Rayan i minut 35. Här börjar värmen göra sitt och tjejerna börjar bli lite trötta och passiva, så Skepplanda reducerar genom sin vindsnabba ytter med ett mäktigt avslut. Spelet böljar lite fram å tillbaka men så får Amelia bollen och trycker dit 3:an.
I 3:e perioden så flyttar Skepplanda upp allt dom har och spelar långt för att pressa ner oss, våra yttrar får ta ett väldigt jobb i defensiven, vilket gör att när vi vinner boll så orkar vi inte riktigt fylla på framåt ordentligt. Skepplanda får in ytterligare 2 bollar och kvitterar. I matchens sista sekunder så bryter Elin en boll och löper sej runt på kanten och får iväg ett avslut som tyvärr tar i stolpen.
Matchen slutar 3-3 och tjejerna skall vara nöjda med hur dom krigade och slet i denna värmen och hade lite otur med att inte få med sej 3poäng. Men nu till helgen så är det matcher igen så nu laddar vi för dom med en ny träningsvecka