• Milboligan startar äntligen idag

Idag startar Milboligan som planerat trots väder och vind! Välkomna! Hille IF för 8 dagar sedan 2kommentarer
  • Damerna tappade mot Huge

Fotboll ska spelas på gräs får man ofta höra av en viss generation...gärna men Kassvallen i maj bjuder inte upp till något skönspel! Det blev en match där båda lagen fick slå långbollar och den här gången var hemmalaget Huge bäst på det. Damerna tappade 1-0 ledning till slutresultat 3-1 till Huge. Nya tag mot Mohed kommande helg! Damer för 3 dagar sedan 0kommentarer
  • Dags för omgång 2

Lördag 11/5 kl 13.00 spelas omgång 2 i Dam Div2 sn för våra damer då vi möter fjolårssegraren och tippade topplaget IK Huge borta på Kastvallen. Båda lagen vann sina premiärmatcher i serien där Huge slog Mohed borta med 3-0 och Hille slog Team Hudik hemma med 5-2. Kom och stötta damerna! Damer för 7 dagar sedan 0kommentarer
  • Dubbla matcher för Herrarna till veckan

Efter en vinst i premiären och en tung förlust i den senaste matchen mot Årsunda 2 så vill vi nu ha revansch. Vi tar nu med oss den revansch-lusten till veckans två matcher. På tisdag den 7/5 kl 19:00 möter vi Valbo som spelar sin hemmamatch på Strömvallen. Vi tar oss sedan an Hofors hemma, där vi får göra premiär på vår gräsplan på fredag den 10/5 kl 19:00. Kom och stötta oss! Herrar för 10 dagar sedan 0kommentarer
  • Märklig match för damerna

Seriepremiären mot tippade topplaget Team Hudik blev en märklig tillställning som bjöd på dramatik, stundtals fina kombinationer och en hel del snygga mål.. En befarat allvarlig skada på en Hudikspelare efter ca 15 minuters spel gjorde att matchen avbröts i 1 timme. Hille kunde dock behålla skärpan som man haft första kvarten och man gick till pausvila med ledning 1-0 efter mål av Ninni Lang. Vår damer kom ut i andra halvlek och öppnade starkt med två snabba mål av Alice Hedström och Hilledebuterande Sofia Lindqvist. Hille såg ut att ha bra kontroll på läget men två reduceringsmål skapade onödig nerv i innan hemmalaget kunde punktera matchen med ytterligare två fina mål av Lova Johansson och Ninni Lang. Seger med 5-2 i seriepremiären mot Team Hudik är en bra start för Hilledamerna! Damer för 11 dagar sedan 0kommentarer