• Bli Stödmedlem i Härnevi BK

Härnevi Bollklubb Bygdens egen Idrotts och motions förening Bli stödmedlem i vår förening som vi hoppas skall utvecklas under den nya styrelsen och med hjälp av projektet ” Upptäck Härnevi”, skapa fina möjligheter för framtidens barn / ungdom och alla som bor i vår vackra bygd, att utöva fritidsaktiviteter och andra arrangemang. Som stödmedlem sätter du in 200 kr. på bankgironummer 778-2915 Glöm ej att ange Stödmedlem ditt Namn och din Adress. A-lag Herrar 4 maj 2015 0kommentarer
  • Referat: Härnevi BK - SK Wigör

Härnevi BK 1 - 0 SK Wigör Säsongen andra match, 3-poängare och hållna nolla. Första halvleken handlade mestadels om Härnevi som fick ha mycket boll men tempot var inte det högsta och med lite kladdande i sista tredjedelen kom inte dom riktigt farliga lägena. Men Wigör blir trötta sista 10-15 minuterna och då kommer fler lägen där det kunde blivit mål. Halvleken slutar 0-0 med fördel Härnevi. I andra halvlek pratade vi om att sätta fart på bollen för att trötta ut Wigör vilket vi gör mycket bättre i andra. När vi går på kontring i 69e minuten så kommer en Wigörspelare lite efter och kapar vår spelare vilket renderar ett andra gult kort och utvisning. Efter den minuten är det bara ett lag på banan och vi kommer i våg efter våg, men gör inte deras målvakt monsterräddningar så hamnar bollen i deras köttmur till försvar. Men i 76e så kommer 1-0 tillslut. Istället för mål på alla farliga lägen vi haft blir det lite av ett slumpmål som retligt rullar över mållinjen efter ett hopslag. Ett mål som vi var väl värda. Resten av matchen trycker vi på för mer och Wigör kommer på några halvchanser när dom lyfter långt på deras snabba forward eller när vi slarvar lite. Men vi håller ut resten av matchen och vinner välförtjänt med 1-0. Nästa match är ett derby mot Fanna den 13/5 14.00 på Fanna IP, hoppas vi ses där! 72’ gult hompen 76’ 1-0 självmål 78’ gult Karlberg A-lag Herrar 6 maj 2018 0kommentarer
  • Nyförvärv Robin Boman Andesson

Intervju med nyförvärv. Namn: Robin Boman Andersson Ålder: 22 Position: Där coach vill ha mig Du har inte spelat fotboll på några år men väljer nu att dra igång igen med Härnevi. Vad fick dig att dra igång igen? Saknat att spela fotboll och efter lite tjat fick det mig att ta tag i det och hoppa på Härnevitåget. Hur skulle du beskriva dig själv som person och som fotbollsspelare? Är en glad och lättsam kille. Hårt arbetande spelare som kan spela på flera positioner Vad har du för personliga mål inför kommande säsong? Bara glad att vara tillbaka på planen igen. Hoppas även att kunna bidra med något till laget. A-lag Herrar 26 apr 2018 0kommentarer
  • Nyförvärv: Mathias Piispanen

Intervju med nyförvärv. Namn: Mathias Piispanen Ålder: 22 Position: Där tränaren placerar mig Du har spelat i Härnevi tidigare men efter en sväng i Södra Trögd och ESK är du nu tillbaka. Hur kom det sig att du valde att komma tillbaka till Härnevi igen? Saknade att sparka boll med polarna så då blev de anslutning till den blå familjen igen. Hur skulle du beskriva dig själv som person och som fotbollsspelare? Lättsam och nära till skratt. Har helt okej tassar. Vad har du för personliga mål inför kommande säsong? Komma tillbaka så fort som möjligt efter operationen. Som alla kanska vet så spelar din storebror Jonathan redan i Härnevi och han påstår att han är den bästa av er två bröder. Vad har du för kommentarer om det? Värsta jag hört, grabben består ju av två vänsterfötter och en näsa. A-lag Herrar 22 jan 2018 0kommentarer
  • Referat: Härnevi BK - Bålsta Sanering FC

Härnevi 4 -3 Bålsta sanering Redan efter 3 minuter så har Bålsta tagit ledningen efter ett inspel från kanten som deras forward är först på och inte gör några misstag. När 9 minuter är spelade så lägger Ludde en yttersida ut mot Jonte som sen med ett inlägg hittar Jimmi i boxen som stöter in 1-1. Bålsta tar ledningen igen i 25e när vi är passiva i backlinjen och släpper igenom deras spelare lite enkelt. I 38e minuten får vi en hörna som Jimmi slår fint mot bortre och Martin kommer helt själv och sätter skallen till och vi har 2-2. I 42a så fixar Jonte en straff som Johannes stegar upp på och sätter säkert till 3-2, ledning till paus. Precis som i första halvleken så gör Bålsta ett tidigt mål. Redan efter 2 minuter så har Bålsta satt 3-3 i andra halvleken. I 67e och 68e så räddar hompen oss med två grymma räddningar när Kristiansson som redan gjort 3 har två kanonlägen. Johannes trycker in 4-3 intill stolproten med ett skott utanför straffområdet i 78e minuten efter att han och Ludde gjort ett bra förarbete. Sista 12 minuterna trycker Bålsta på för att få in en kvittering men utan några riktiga farligheter. Vi har lite kontringar som deras målvakt gör bra räddningar på men matchen slutar med en 4-3 vinst. Trots underläge tidigt i matchen så kör vi på precis som vi gjort hela säsongen då vi vet att vi spelat bättre än vad serien säger. Vi kvitterar två underlägen och tar sedan ledningen som vi tappar tidigt i andra, men vi visar hjärta i matchen och får in vinstmålet till slut. Hompen i mål hade två matchavgörande räddningar och är värd champagne och hummer efter denna matchen. 3' 0-1 9' 1-1 Jimmi ass Jonte 25' 1-2 38' 2-2 Martin ass jimmi 43' 3-2 Johannes straff 47' 3-3 78' 4-3 Johannes ass Ludde 85' gult Hugo A-lag Herrar 20 aug 2017 0kommentarer